Jak dam więcej to nie uśniesz tylko się obślinisz :P
Jak dam więcej to nie uśniesz tylko się obślinisz :P
Witam,
też tam dziś byłem, jednak spędziłem więcej czasu na stoisku K-consul. Mieli praktycznie wszystkie szkła sigmy, parę sobie poprzypinałem, a zdjęcia z kita, oraz z SIGM 70/2.8 i 150/2.8 są tutaj :) www.zaduminska.pl/mtl
Wszystkie z ręki przy świetle zastanym
Ogólnie jest miejsce na to by z 85mm F1,8 sobie postrzelać na cropie naturalnie:?:Czy raczej Tylko szerokie kąty :wink: :?:
A czy ktoś kto już był widział może na targach stoisko Crumplera i jakiś ciekawy wybór toreb, które można by obejrzeć? Strona targów nie działa, więc trudno zobaczyć czy IB Group ( przedstawiciel Crumplera) jest na obecny. Może jeszcze zdążyłbym się wybrać?
Toreb jest zatrzęsienie, różnych i różnistych. Tych co piszesz nie kojarzę, ale będę tam jeszcze jutro i w sobotę to popatrzę. Dzisiaj dokładnie przepytałem Katę i Lowepro. W tej ostatniej z okazji rocznicy firmy szykuje się coś baaardzo ciekawego (dali nawet płytkę z katalogiem). Ale to za kilka miesięcy. Wy sobie poczekajcie a ja już zbieram kasę. W sumie to już pokazali kilka nowości, sa nowe plecaki i ogromniast sling shot 300 AW który połknął bez problemu moje 100-400L z podpiętym 20D :D