Miejsce na następny zlot ??
Wersja do druku
Miejsce na następny zlot ??
Wstrzymajcie do poniedziałku. Wtedy idę do naczelnika i się dowiem o wszystko. Ciekawe jak zareaguje na forumową legitkę:D
Jesteśmy sławni:p "Zmieniamy świat na lepsze":p
Chyba największym paradoksem w tej sprawie jest to, że naczelnik mowi o pieniądzach, a policja o terrorystach:D Z tego wynika, że nie ma żadnej podstawy prawnej do zakazu fotografowania, bo gdyby był jednolity i jasny przepis, to potrafili by się jakoś dobitniej wytłumaczyć. Głodnemu chleb na myśli - policja szuka terrorystów[widać, brakuje ich w kraju a im się niezmiernie nudzi], a urzędnik pieniędzy[zostawie bez komentarza].
Niestety w dziwnym dzisiejszym swiecie takie zakazy to "normalnosc"
Mialem dokladnie tak samo na dworcu w NY...
Ale ty w Polsce masz proste rozwiazanie. Nastepnym razem
zaloz koszulke z czyms takim...
może warto poruszyć tą sprawę miedzy systemami...przyjdźmy wszyscy do Warszawy...canony nikony i inne olypusy i sigmy...niech nas będzie ze 100 na znak prostestu !!!
What The duck to świetne komiksy:D Przeczytałem wszystkie po angielsku, teraz czytam sobie po polsku na fotopolis.pl. Mam nawet tapetkę z kaczką;) Jak bym założył taką*koszulkę, to chyba bym nie był tylko "grzecznie" poproszony o zaprzestanie robienia zdjęć, ale bym w areszcie 24h przesiedział:p
Czemu nie, czemu rowerzysci moga sie zorganizowac i robic masy krytyczne ktore maja na celu popularyzacje turystyki rowerowej i walcza o sciezki rowerowe a fotografowie mieliby stac na uboczu i uzerac sie z urzedasami i wasami ? Szkoda ze w Kato mocniej udzielajacych sie uzytkownikow jest tylko paru, bo tezbym sie pisal na "fotograficzna mase krytyczna" ;)
Poświęcę się najbardziej..idę poruszyć temat na forum nikona :)
No. I tym sposobem będziemy walczyli z paranojami;) Jestem za! Mattnick - życzę powodzenia;) Pierwszy przystanek Dworzec Centralny?