Redukcja drgan jest w niektorych obiektywach (IS), a na czerwone oczy doskonale dziala przedblysk z granatu oslepiajacego. Kolega podpulkownik testowal :mrgreen:
Wersja do druku
Redukcja drgan jest w niektorych obiektywach (IS), a na czerwone oczy doskonale dziala przedblysk z granatu oslepiajacego. Kolega podpulkownik testowal :mrgreen:
Pentax jest mniejszyCytat:
Zamieszczone przez darpla
kup sobie szkło z ISCytat:
co do czerwonych oczu zgadzam się z opinią, jest do d***
nie zgadzam się, czemu tak Ciebie boli to, że 300D jest plastikowy, mi to w ogóle nie przeszkadza, w użytkowaniu różnica jest żadna...Cytat:
[ Dodano: 31 Styczeń 2005 ]
śmiem twierdzić, że w ogóle nie działa, wyłączyłem ją i d*** sobie tym g**** nie zawracam,Cytat:
Zamieszczone przez eternus
działałoby to gdyby zamiast tej latareczki ginekologicznej do redukcji czerwonych oczu wykorzystać stroboskop ze wspomagania AF, inaczej to zawracanie głowy tylko jest
a te 2 cm wyżej lampa to tylko chwyt marketingowy i nic więcej...
jedyna zaleta, to że przy dłuższych obiektywach cienia nie będzie...
I tym samym nie jest to chwyt marketingowy. :)Cytat:
a te 2 cm wyżej lampa to tylko chwyt marketingowy i nic więcej...
jedyna zaleta, to że przy dłuższych obiektywach cienia nie będzie...
tylko, że oni nie reklamują tego jako panaceum na cienie a panaceum na czerwone oczyCytat:
Zamieszczone przez Mori
Co do obudowy to muszę stwierdzić ,że przy plistikowej jest większe narażenie na dostanie się róznych brudów do środka do aparatu.A w prypadku obudowy magnezowej nawet przy położęniu sprzetu na piasku na plaży nic nie powinno sie dostać.Inna sprawa jest z obiektywem.Tutuj trzeba go chronic.
Ale ogólnie nie ma co narzekać.Obudowa taka jaka jest w 300D należy do niejangorszych.
Niby dlaczego?Cytat:
z ust mi to wyjąłeś...Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Stop magnezowy to jednak nie plastik.Bardziej szczelny.
czyli, że obudowa 300D ma mikro pory, przez które pył przechodzi jak wirus AIDS przez dziury w kondomach, czy jak??? :mrgreen:Cytat:
Zdecydowanie się nie zgadzam, stop magnezowy jest bardziej porowaty :mrgreen: :lol: zresztą dotknij 10D, jest bardziej porowaty :P :lol: :mrgreen: