Oczywiście , ale " są tacy , to nie żart" że oglądają normalne folio i pytają czy takich fotek w Alpach , albo nad morzem o zachodzie słońca nie mozna zrobić :):):)
Wersja do druku
Hehe - ciesze sie, ze nikt nie stara sie udawac natchnionego artysty oderwanego od realiow ekonomicznych, tylko w sumie wszyscy w miare jednym glosem przyznajemy, ze jak by zaplacili, to by sie i takie cus zrobilo 8)
Nawet jestem wyposażony w małe co nieco , na taką ewentualność , choć przez ostatnie 3 lata nie miałem pytań o takie "cuda" :):):)
No i żeście spłoszyli artystę :) Dziś zdjęć już nie ma na stronie. Jak Wam się nie podobało to wziął i zabrał, zostawiając tylko te "najlepsze" :) Może jakąś petycję wystosujemy odnośnie przywrócenia tych fotek?
Przepraszamy... Wiemy ze jestesmy okrutni i zdusilismy taki talent w zarodku. Ale to z zawisci... Prosimy o przywrocenie zdjec!!!
Zazdrosc straszna rzecz 8)
Czyli Invidia gloriae umbra est - albo cos w tym guscie :>
ciekawy ten watek...ale nie wiem czy zauwazyliscie (co pozazdroscic) nie bylo zadnego FF czy BF:)
BF nie bylo, ale przynajmniej wiadomo, ze wiekszosc z nas robi chaltury, lepsze czy gorsze, ale robi.
I niech nik nie zaprzeczy, ze fotka bez byle ramki wyglada lepiej niz bez niej. Kwestia ramek czy tel to juz inny temat. :)
kurrr...teczka nie ma już zdjęć :( ale szkoda...
Nie zdążyłem pokazać dziewczynie tych super hiper foto montażowych fotek.
No nic to... obejrzymy wieczorem jakąś inną komedie ;)