zdecydowanie 2, klimat osiągnięty BW jest MZ ciekawszy, w jedynce pierwszoplanowa lampa przepalona i glówna wieża waląca się jest zła dla odbioru.
Wersja do druku
zdecydowanie 2, klimat osiągnięty BW jest MZ ciekawszy, w jedynce pierwszoplanowa lampa przepalona i glówna wieża waląca się jest zła dla odbioru.
ja stawiam na 1 - nocne oswiatlenie faktycznie okazalo sie trafione, a samo ujecie jest nietuzinkowe, z mocnymi elementami. Jedynie lampa moze rozpraszac - ale moze taki byl zamysl autora? W kazdym razie ja cenie sobie zdjecia pokazujace indywidualne podejscie do tematu - 1 taka wlasnie jest.
Oba są ciekawe. W 1 drobne detale, na drugim i trzecim planie tworzą ciekawy "smaczek" zdjęcia. 2 to z kolei ciekawy klimacik, podszyty niepokojem.
nie lubie jak nie ma exifa ...wybralbym pierwsze ale ta kamera....
Ja kliknąłem na 2 jakoś bardziej mi klimat odpowiada no i przypominają mi się czasy jak tam faktycznie był STARY browar i fajny klub bluesowy w którym przesiadywałem nocami eh to były czasy. A w 1 ta lampa za mocno daje po oczach jak by w niej się tlił jakiś płomyczek to by było super.
Ps 2 leci troche w lewo czy ja mam omamy?
Blues... Jabole w parku... Co to były za beztroskie czasy :D
hyhy czasy jaboli przeżywałem mieszkając jeszcze w Szczecinie ;)
na pierwszy rzut oka 1, glos na 2.
1 ciekawa natomiast 2 :) nigdy nie widzialam SB z takiej perspektywy i w dodatku B&W.
i domyslam sie, ktore zdjecie kogo ;)
to teraz zdradź nam matko jaki Ty miałaś pomysł ;)