No ale że mianowicie o co sie rozchodzi? No fajne kolorowe mazgaje.
Wersja do druku
No ale że mianowicie o co sie rozchodzi? No fajne kolorowe mazgaje.
a o co ma sie rozchodzic???
Dwa zdjecia, utrzymane w miare jednolitym stylu, dajace sie ogladac (mam nadzieje) no i absolutnie nie wymagajace ostrosci sprzetowo-obiektywowej:)
No i oczywiscie ciekaw jestem jak je odbieracie.
Jestem bardzo za! Oglądają się przyjemnie, taka "ostrośc" zdecydowanie pasuje do kolorystyki (lub na odwrót?;)
Moim skromnym zdaniem laika to fotki swietne jako półfabrykat do czegoś dalej. Jako tło pod opakowanie kosmetyków itp.
pod tym adresem
http://www.rsi.com.pl/~sp9nvy/alczyki.exe
podwiesilem mala (okolo 4 megowa) ptasia prezentacje.
Ciekawy jestem Waszych opinii, zwlaszcza ze podlozona muzyka jest dosc kontrowersyjna dla takiej tematyki.
Prezentacja mi się podoba, muza OK. Szkoda, że zdjęcia tak szybko się zmieniają - trudno się dokładniej przyjżeć. Wydaje mi się, żę kilka jest naprawdę dobrych, szkoda że nie wszystkie. Generalnie fajny pomysł.
Gdzie te ptaki żyją? (zgaduję, że Irlandia, wybrzeże czy coś w tym stylu)
to sa alczyki - najwieksza ich kolonia jest na Spitsbergenie w okolicach fiordu Hornsund i tam tez byly robione. Szybkosc zmian narzucil czas trwania utworu. A wlasnie ten kawalek mi spasowal.
Bardzo przyjemnie się ogląda. Nawet pod linuxem. Muzyka świetnie pasuje. Ale zdjęcia chyba trochę brzydko się skalują do pełnego ekranu.
PS. Posklejałem wątki galeryjne w jeden, bo taki zwyczaj w tym dziale panuje.