bierz statyw... najwyżej ja Ci poniosę :D a przyda się napewno :D
Wersja do druku
bierz statyw... najwyżej ja Ci poniosę :D a przyda się napewno :D
No to ja na 99% potierdzam swoja obecnosc.
Znakiem rozpoznawczym bedzie kurtka z kapturem i futerkiem:) sztucznym, bo zwierzatka lubie:)
Do zobaczenia !
Jacek Andreasik
a moim znakiem rozpoznawczym bedzie szwendanie sie wokol lokomotywy i krzyczenie CANON-BOARD - KTO NA ZLOT??
hehe
a tak serio, to szara kurteczka i ciemny maly plecak i statyw na ramieniu :mrgreen: ktory bedzie nosil bruckner :lol:
no i mysle bruckner ze tyo ty stales sie osoba odpowiedzialna co bedziemy robic w opolu... bo w sumie jestes z... wiec wiesz co i jak...
pozdr**
Hah ! no i oczywiscie pojawie sie ! ;) (chyba ze praca nie pozwoli - ale wstepnie ooooszywiscie ! :P)
powpisujcie się do listy (kopiujesz listę z postu http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=44 i wpiszcie siebie po czym dodajcie wpis)Cytat:
Zamieszczone przez koy
plan jest taki. Póki jest jasno-robimy fotki gadamy o pierdołach dokumentujemy że się spotkaliśmy (robimy fotki :mrgreen: :rolleyes: 8-) )
potem jak się zrobi zimno idziemy gdzieś usiąść i zjeść tudzież napić się. a potem jak już wszyscy zjedzą i się napiją (i się ściemni) pofocimy po ciemku :D i do domu :)
jakieś ale(inne propozycje??)??
pozdrawiam serdecznie:smile:
p.s.
śmieszna sprawa, jestem chyba najmłodszy i wszystko muszę ogranizować, jakbym coś spieprzył (organizacyjnie) to karnie odpowiadać nei będę :roll: :mrgreen: :roll:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
gareth jesteś z Opola??
Jak coś nie pójdzie to ban gwarantowany :mrgreen:
Mi się taki plan podoba
bruckner---> Jak się ściemni idźcie nad Odrę koło baszty piastowskiej. Tam są fajne odbicia w wodzie na drugi brzeg ze starymi kamienicami. Ja niestety nie mogę być. Może innym razem.
Pozwolilem sobie auaktualnic liste - kto bedzie:
1. viTo
2. TomS
3. bruckner
4. leloo
5. uzo
6. koy
dopisujcie sie wg wzoru - bedzie bardziej czytelne