No cóż pogoda bywa niewiadomą tak czy inaczej startujemy jutro o 5.50.
Vitez za dużo pracujesz, szkoda bo miałem cichą nadzieję, że dołączysz do nas.
Wersja do druku
No cóż pogoda bywa niewiadomą tak czy inaczej startujemy jutro o 5.50.
Vitez za dużo pracujesz, szkoda bo miałem cichą nadzieję, że dołączysz do nas.
Prognozy są coraz lepsze :) w tej chwili na jutrzejszy poranek nie ma kompletnie niskich chmur, a wysokie ok. 9.00 zejdą do niemal bezchmurnego nieba więc Vitez w sobotę śmiało na wiewiórki lub z nami do lasu bo niedziela to bedzie juz totalna porażka.
Tym razem mam z tego samego źródła co pst czyli meteo.icm.edu.pl więc pewnie widzi jak sie zmieniają warunki na lepsze ale nie dziwię mu sie że nie chce robić takiego kawałka drogi na kilka godzin focenia kiedy pogoda zmienia się z godziny na godzinę :)
To fakt, ale może pst wymyśli dla nas jakiś plenerek i to my będziemy mieli ten dylemat jaki on ma teraz.
niestety tak wredna bywa natura - pamiętam jeden sezon letni gdzie w ciagu tygodnia swietna pogoda na siatkówke plażową a weekendy deszcz - a cała mocna ekipa zbiera sie właśnie w weekendy....
ubrałeś moje myśli w słowa - co prawda za paliwo bym nie płacił :> ale już sie tyle najeździłem w robocie samochodem ze to juz nie jest frajdaCytat:
Zamieszczone przez Stratus
ale, ale nie przejmuje sie tym wcale, zabawa trwa cały rok jak w karnawale.... jak dobrze pójdzie (a pójdzie :D) to będę przebywałw okolicach połowy listopada ~2 tyodni w Ostrołęce .....
a o plenerku na śląsku możnaby pomyśleć.... ale to juz chyba na wiosne? zagadam ze znajomym amatorem focenia - coś poradzi 8)
No i jesteśmy po plenerze, było nas czterech czyli (alfabetycznie) CoNic, Mmsza, Stratus i Mac. Pogoda dopisała, co prawda o wschodzie były chmury ale już od 8.15 zaczęło się przecierać a o 9.00 słońce pokazało co potrafi. Zaliczyliśmy wielką łachę na Wiśle niedaleko Góry Kalwarii a potem okolice Wilgi no i Świder. Mam nadzieję, że jeszcze dziś pojawią się fotki w tym wątku.
Pst kiedy będziesz w Ostrołece daj znać, możemy pomyśleć nad plenerkiem gdzieś w tamtych okolicach chociaż tu zdaję się na Mmszę i CoNic'a.
No i stało się, wylądowałem w łóżku z 38 stopniami gorączki :? Ale mimo wszystko plener był naprawdę bardzo fajny i chciałem bardzo podziękować wszystkim uczestnikom za atmosferę i mile spędzony czas.
A zdjęcia... No cóż, nie wyszły :lol: (chyba zmienię ksywkę na przepał). Może coś mi się uda z nimi zrobić to umieszczę ze dwa znośne.
no ładne cacko!
dla mnie wypas drugie i trzecie z lewej - gratuluje
a ja sie moge pochwalić podkęceniem prędkości :confused: ...neostrada 1024 :twisted: wreszcie wszystkie zdjęcia nie beda sie ladowac tyle....
pozostali jakies foty?
OSTROłęKA - powinno wypalić w drugiej połowie listopada; będę tam w pracy więc moze sie uda zorganizować czas; nocować bede w koło Wyszkowa w Turzynie (hotle Kamiza - wyglada na pralnie pieniędzy ale dobry standard - 150pln w tym sniadanie sauna bilard...)Cytat:
mAC
odezwe sie - namiary mam :>