No dobra a kto załatwi modelki :mrgreen: ?
Wersja do druku
No dobra a kto załatwi modelki :mrgreen: ?
http://forum.promodels.pl - forum modelek i fotografow 8)Cytat:
Zamieszczone przez Spontan
P.S. to nie reklama a odpowiedz na pytanie :P
W piątek juz nie zdażyłem do SB, a później nie mogłem ale dzisjaj tam podjechałem i:
pomieszczenie 1i2 ma powierzchnie okolo 31 m2 pomiesczenie 3,4,5 okolo 48 m2
wszystki sciany dzialowe mozna wyburzac
podlogi: stan kiepski - wykladziny mocno wdeptane w podloge
sciany: i tak sa do malowania
wysokosc: okolo 2,80m -moze byc troche malo :(
w pomiesczeniu nr 5 resztki po podwiesznym suficie, konstrukcja (mozna podczepiac lampy :-)) ale wysokosc ze 2,6m
CZYNSZ: trzeba zaproponować samemu ale z tego co sie orientowalem to od 20zl w gore, ale mozemy sprobowac negocjowac...moze wynegocjujemy i im jakies kalendarze, reklamowki porobimy - barterowe transakcje, moze prezesowi zdjecie do legitymacji :-) trzeba rozmawiac, czynsz platny z gory kałcja(oprocentowana i zwrotna) 3x wynegocjowany czynsz no i oczywiscie oplaty jak wywoz smieci, woda, swiatlo, lazienki dostepne obok w korytarzu
Lokale mieszcza sie na drugim pietrze budynku spoldzielni mieszkaniowej, (nie pozwolili mi zrobic zdjec tych pomieszczen, dopiero jak wynajmiemy i podpiszemy umowe.
no i co wy na to? ja mam mieszane odczucia, generalnie nie podobaja mi sie te wyburzenia scian a bez tego to raczej sobie nie poradzimy, no i ta wysokosc :( tez nie zabardzo.... ale znowu na 5 albo 6. to by nie bylo tak zle przy 10 chetnyh to juz wogole grosze
ja tak na gape.Jedną ściane możecie obić z tynku a cegły oczyścić i zawoskować.Ściany w studio maluje się siwą farbą,dobże pochłania światło i jest najbardziej neutralnym kolorem.Musicie pomyśleć nad tłami.Do teł potrzebny jest system i ch zawieszenia,silniki,rama ,sterownik, rury.Napędy mozna zrobić z silników od wycieraczek,(oryginalny ventiskosztuje 450 zł)Rame też można zrobić, moge dać projekt.Tła colorama kosztują około 350 zł (szer 3,75, dł 11 m)Przydałby sie softboź 25x90 z rastami paskowymi ,zamiesczony na suficie (oświetlenie głowy)
Szukajmy dalej. Ja mam parę spotkań z zaprzyjaźnionymi firmami w przyszłym tygodniu i zobaczę, czy nie mają wolnych powierzchni techniczno-magazynowych. Do końca stycznia pozbieramy jakieś propozycje i coś się wybierze.Cytat:
no i co wy na to?
Arkan
to jak bys mogl gdzies go wrzucic albo na @ to sie go udostepniCytat:
Rame też można zrobić, moge dać projekt
no wlasnie, jakies 4 mies. temu byly fajne lokale do wynajecia a teraz tylko to zostaloCytat:
Szukajmy dalej.
Szukajmy dalej bo to dla nas podstawa rozwazan 'to be or not to be'
Jk nie ma za dużo kasy, to do podwieszania wystarczą proste mechanizmy + rury + mała drabinka do zwijania/rozwijania. Może z 5 min więcej roboty, ale kilkaset złotych w kieszeni. Moje podwieszki Vitez i Czacha widzieli widzieli (może nawet pamiętają) :)
P.S. Studio w Białymstoku udostępniam za 30zł+prąd (fluo 5400K- ekwiwalent około 4kW max - żarowego światła) +ew. zużycie tła papierowego.
Arkan, Jac i inni - to wasze ogloszenie?
http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.h...mp;tid=1115150
nic mi o tym nie wiadomoCytat:
Nie, ale napisałem do nich maila. Vitez, dzięki za info.Cytat:
Arkan