Zgadzam sie. Dlatego nie uzywam "brzydkich" wyrazen na forum.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Zgadzam sie. Dlatego nie uzywam "brzydkich" wyrazen na forum.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
A mnie nie ktore zdjecia sie podobaja:) trzeba by nad nimi popracowac jeszcze troszeczke zrobic osobna galerie powiedzmy na 20 zdjec i byly by ciekawe, mnie sie moze dlatego podobaja ze jeszcze tam nie bylem moze kiedys pojade:) pozdrawiam
Tak jak kolega powiedzial. Wszystkie sa zeby znajomi widzieli. Podzielil sie z nami swoimi wrzzeniami i jest OK. Oglada sie przyjemnie. Minus jest taki ze wiekszasc (ja nie) zajmuje sie ftografowaniem zawodowo. Ich praca to robienie zdjec i dopatryewanie sie bledow (to tego sluzy Galeria Uzytkownikow) i informoanie jak takich beldow sie pozbywac (cenne informacje). Kolega moze wybrac powidzmy kilka zdjec powiedzmy "najlpszych" i zaistniec z nimi w Galerii. Gdzie zostanie obrzucony blotem i pochwalony, pouczony gdzie zdobedzie wicej informacji na temat zdjec jak i kadrowania (lub tez nie zawsze znajdzie sie malkontent i zachwycony). Ogladajac zdjecia musimy patrzyc na nie jako "dla kumpli i rodziny" - pod tym wzgledem zdjecia niesamowite (miejsce i jego zalety). Technicznie - sa osoby, ktore z racji doswiadczenia i umiejetnosci moga krytykowac. Przylaczam sie do wiekszasci czytelnikow. 2 galerie - 1 dla znajomych/rodziny 2ga dla forumowiczow. jeszcze raz powiem - oglada sie przyjemnie
Generalnie zdjęcia całkiem fajne - niektórzy narzekający może nie zauważyli, że praktycznie jest to komplet zdjęć z wycieczki, a tam się załapują także te w typie "rodzinnego albumu" itp. Z całości można wybrać kilka i zrobić całkiem zgrabną galerię - np. zdjęcia zachodów itd. są bardzo fajne - przemyślany kadr, widać że ktoś pomyślał jak je robił.
Jak dla mnie galeria baardzo fajna - gepardy wrecz swietne.
Bylem w Keni ostatnio przez 14 dni -10 dni w Nairobi w robocie a 3 na safarii w Nasai Mara. Pojezdzijcie sobie trzesacym sie landrovera 110 przez 10godzin w kurzu i w sloncu i wtedy zobaczymy jakie wam zdjecia wyjda.
Pzdr,
Konrad