Cytat:
Zamieszczone przez alien
zabawy mi nie popsujesz :) chcialbym wiedziec dlaczego krzywde sobie uczynie kupujac 20D :)
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez alien
zabawy mi nie popsujesz :) chcialbym wiedziec dlaczego krzywde sobie uczynie kupujac 20D :)
"jak się kto spieszy to się diabeł cieszy" - poczekamy i zobaczymy!!!
Ekhem, gripy canona w proline sa po 299 ;) ( http://www.proline.pl/shop.php?prodi...BATTERY+GRIP+B ) tylko w zwiazku z cena ostatnio ciezko je dostac;Cytat:
w pełni funkcjonalny zamiennik delty kosztuje 270zł zamiast 700zł od canona! Jedyna różnica taka że nie ma białego napisu canon!
A gdy przyjdzie dostawa cena się zmieni. Tam masz cenę ostatniej sprzedaży. To nie jest oferta handlowa - taki tekst jest chyba w każdym sklepie internetowym.Cytat:
Zamieszczone przez Kaworu
Z 400D i 20D jest tak jak np. z VW Golfem i VW Passatem.
Czego bys nie dostal w Golfie (klima, DVD, alu fele), to zawsze bedzie klasa nizej.
400D jest o klase nizej niz 20D - a sa rzeczy jak chocby ergonomia czy dokladnosc AF-a, ktorych ani samoczyszczaca matryca, ani wiekszy LCD nie zastapia.
400D ma AF z 20D...
Tamtejsza cena jest taka juz od conajmniej pol roku, z reszta oni zawsze mieli fajne ceny, monitor mi sie udalo u nich kupic 300pln ponizej sredniej ceny konkurencji ;p i jest mało prawdopodbne zeby na raz zmienila sie o wiecej niz pare % ... no chyba, ze canon o tyle podbije ceny 'hurtowe';Cytat:
Zamieszczone przez piast9
Ehhh... jak to się historia powtarza....Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Identyczne dylematy były jakieś 1-1,5 roku temu, tylko że wtedy brzmiało to 350D czy 10D :-)
400d ma nawet lepszy AF :)Cytat:
400D ma AF z 20D...
A ja właśnie zamieniłem... i odtąd skończyły się moje obawy że mi się aparat rozleci w rękach :-). Ok trochę przesadzam, ale jakość użytych materiałów (ślady naskórka na plastiku 350d brrr...) i tzw. "pancerność" jest nieporównywalnie lepsza w 20d. Kółko też mi baaardzo pasi. A wizjer faktycznie jest przyjemniejszy :-) .Cytat:
Zamieszczone przez arturs