Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.Cytat:
Zamieszczone przez Artus
Wersja do druku
Od nich kupowalem gripa do 20D bo mieli w naprawde rozsadnej cenie. Bylem odbierac osobiscie i porzadna firma a nie jakas podpucha = mozna smialo brac.Cytat:
Zamieszczone przez Artus
Dzięki za informację, zamierzałem właśnie u nich kupić ten obiektyw. Po Twoich rekomendacjach, zrobię to tam na pewno. No chyba, że wcześniej gdzieś indziej go znajdę w podobnej cenie, bo w tej chwili go nie mają.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Czy kupiłeś już może to szkło? Na umnietaniej czy może gzieś indziej? Ja orientowałem się na e-cyfrowe.pl - mozna zamówić ale nie wiedzą z jakim numerem serii przyjdzie.Cytat:
Zamieszczone przez Artus
Nigdzie go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie! Więc w końcu się wyłamałem i kupiłem za cenę tego szkła - sigmę 70-300, gripa, lampę 430 i jeszcze na karte 2 GB stykneło. Ile można czekać?
No więc ja się też łamię i chyba też łyknę sigmę, nawet po to żeby ją spylić jak kupię ef70-300is albo ef70-200L. We wrześniu mam pare wyjazdów, potem mam wakacje i tele bardzo by się przydało. A doszły mnię słuchy że ma się pojawić w... listopadzie!Cytat:
Zamieszczone przez Artus
auwazyłem, że mają tutaj. cena w stosunku do mojej z lutego - ufff. Chociż ostatnio jak jeszcze było ich duzo w ofertach były w cenie 2400-2450 zł.
Miałem niezłego farta do promocji na to szkło!
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...anon&idt=6164&