To bylo w pazdzierniku, teraz mamy luty. 4 miesiace nazywaz "jak choragiewka na wietrze" ?Cytat:
Zamieszczone przez absolut
Pomysl sobie nad tym sam, bo z mojej strony EOT.
Wersja do druku
To bylo w pazdzierniku, teraz mamy luty. 4 miesiace nazywaz "jak choragiewka na wietrze" ?Cytat:
Pomysl sobie nad tym sam, bo z mojej strony EOT.
Widze, ze jedyne co moje zdjecia wywoluja, to offtopicowe zapedy albo niezdrowe emocje ;-) A to dyskusja zbacza nt. monitorow LCD, a to innym razem jeden z drugim "na boksy" ida... chyba sie ogranicze z publikowaniem zdjec do wlasnej galerii na pbase, bo az strach pomyslec co sie moze stac przy okazji nastepnego zdjecia
...ale oko poprawiłeś ??? :lol:
Zla kalkulacja. Pokaz skad wiesz co bylo "najpierw" ?Cytat:
Najpierw byl brak zdania, pozniej eksperymenty, pozniej ustalone zdanie. I koniec offtopa.
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Ja tylko chcę delikatnie zasugerować, że obydwaj piszecie "z mojej strony EOT", tyle że z dokładnością to tego, że "ale to ja muszę mieć ostatnie zdanie" :? U Viteza już się do tego przyzwyczaiłem ;-) widzę, że u Ciebie też musze...
To moze ja zmienie tytul tego topica, zeby ciebie i Viteza nikt przypadkiem o rozmawianie nie na temat nie posadzil?Cytat:
Dziekuje za zrobienie publicznego sracza z topicu o moich zdjeciach... enjoy...
kavoo popros hazana niech wytnie Ci te bzdurne gadki z topika.Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
Hazan a moze jest taka mozliwosc abys nadal full acces uzytkownikowi na jego galerie. Np jest galeria [kavoo] to niech kavoo ma tam prawo usuwac takie chore dyskusje.
Nie wiem czy nie latwiej bedzie po prostu usunac moje, przeszkadzajace w tej arcyciekawej dyskusji, posty... niech sobie chlopaki pogadaja jeszcze o tym i o owym...