eLki też się rysują ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
eLki też się rysują ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
tylko zarysuj np szklo w 24-70 z oslona :-P
a zarysowac obudowy bym sie nie bal to przeca dobre stopy metali
Kiedys kupie jesli naprawde odczuje taka potrzebe. Obecnie nie odczuwam braku samochodu i wieksze z jego posiadania mialbym koszta niz pozyttek czy przyjemnosc. Wygoda? W warszawskich korkach na pewno sie wygodnie nie jezdzi 8) .Cytat:
Zamieszczone przez shaqi
to moze skuter :)
Cos autor tematu nie kwapi sie z pokazaniem zdjec... czyzby porady fachowcow-teoretykow pomogly jak umarlemu kadzidlo? ;-)
Ja tak po lekturze calego watku chetnie bym zobaczyl Twoje zdjecia. Co jak co ale profesjonalnie pokazany sport napewno pomoglby boardowiczom w robieniu ciekawych zdjec w przyszlosci.Cytat:
Zamieszczone przez cooba_w
i kolejny troll powedrowal do ignorowanych.. kocham ten ficzer :)
no Vitez - zdjecia dawaj! :)
Ja tez - choc nie tyle pod katem pomagania boardowiczom (bo profesjonalisci to nie Fundacja Ochojskiej, zeby charytatywnie sie wiedza z bliznimi dzielic), a bardziej na zasadzie sprawdzenia jak to jest z trafnoscia powiedzenia "krowa, ktora najglosniej ryczy, najmniej mleka daje" ;-)Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Natomiast jesli chodzi o zdjecia kolegi Viteza, to szczerze mowiac tez bym chetnie zobaczyl - przymierzam sie do kupna 70-200/2.8 i chetnie bym popatrzyl jak sie sprawdza w warunkach halowych.
Ja mam trochę wątpliwości do tego. EF 70-200/2,8 ma wewnętrzne ogniskowanie. Czy mamy pewność że ustawiając 135 mm i ostrząc na odległość 10 m będzie to stricte 135 mm? Wg mnie nie - ogniskowa 135 mm będzie tylko(?) przy ostrzeniu w nieskończoność. Czyż nie tak? Napewno nie będzie to różnica tak drastyczna jak przy ogniskowej 200 mm, ale jednak chyba będzie.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Mam kilkanascie co najmniej w moim mniemaniu bardzo fajnych ujec. Powinny sie ukazac dzis wieczorem.
Nie kwapi sie bo z Lodzi wrocilem w pon ok 13tej, potem praca 15-23, potem niecale 6 godzin snu i we wtorek na 7 rano do pracy i wczoraj bylem tak niewyspany ze wolalem sie nie brac za zdjecia :p .
Sprzet sie sprawil calkiem dobrze w wymienionych warunkach - 1/250 @ iso800 @f4 trzymalem w trybie M, AF Servo problemow nie mial.
Gorzej z lokalizacja - mimo ze blisko (3 rzad) to zarazem daleko siedzialem bo nie obok boiska a kilkanascie metrow za rogiem i mialem tylem do siebie zawodnikow broniacyc, wiec jednak lapalem glownie ataki i serwis.
Tylko mnie wnerwia ciagle uszkodzony spust w gripie i w koncu sie z nim przejde do serwisu (choc podobno serwis na Zytniej nie tyka gripow) - bo nie styka czasem i przez to trace klatki, a bylo na tyle ciasno ze bardzo niewygodnie sie trzymalo nie za grip w pionie :? .