Ja sobie zdaję z tego sprawę. Jednak jeśli chociaż jeden dzieciak zapatrzony w swojego idola zapakuje z bańki swojemu koledze to dla mnie to jest porażka i taki Zidane powinien to rozumieć.Cytat:
Zamieszczone przez Goomis
Wersja do druku
Ja sobie zdaję z tego sprawę. Jednak jeśli chociaż jeden dzieciak zapatrzony w swojego idola zapakuje z bańki swojemu koledze to dla mnie to jest porażka i taki Zidane powinien to rozumieć.Cytat:
Zamieszczone przez Goomis
a mnie dziś w biurze zaskoczyła pewna kobieta - bo oczywiście dyskusja była wielka ...
stwierdziła że materacowi sie nalezało ale nie taaaak.... miał mu pociągnąć z baski po ostatnim gwizdku...:rolleyes: zdębiałem
dzisiaj usyszalem taka teorie:
Materazzi: po mundialu bedziesz trenowal reprezentacje Polski!
Zidane: łup!
Tobie w biurze a mi moja rodzona żona powiedziała, że ZZ dobrze zrobił bo się Materazziemu należało. Kurde strach się bać;)Cytat:
Zamieszczone przez pst
Jeśli ktokolwiek z Szanownych grupowiczów uprawiał jakiś sport to wie, że takie rzeczy były, są i będą. Bez względu jak wielkim jest się sportowcem czasami nerwy puszczają. A takie prowokacje zawsze były i będą. Nie usprawiedliwiam Zidana, ale być może my postąpilibyśmy podobnie. Nie ma idealnych wielkich sportowców.
kobiety bywają bardziej okrutne/przebiegłe niż możemy sobie wyobrazić...Cytat:
Zamieszczone przez pst
są, a w każdym razie publicznie. A ty niestety go usprawiedliwiasz :?Cytat:
Zamieszczone przez TomKap
A gdyby mu złamał zebra, albo mostek, to co by wasze kobiety powiedziały? Że się Materazziemu należało :rolleyes: A, za przeproszeniem za co :shock: Skąd my w ogóle wiemy, że Materazzi coś powiedział? Może to tylko wymysł Domenech'a albo menagera Zidane'a, żeby go nieco wybielić przed krytyką? Francuzi teraz znajdą tysiąc powodów dla których to nie Zidane był winny tylko Włoch. Co za bzdura !!!
Skąd wy w ogóle wiecie co ktoś powiedział? Jedyne co możecie powiedzieć, to że francuz pobił włocha, czym się zbłaźnił, zbrukał i obnażył swoją prymitywną naturę.
BTW: to nie pierwszy raz, kiedy ZiZou bije na maurawie przeciwnika. Jak dla mnie chłop po prostu nie umie przegrywać i tyle.
I ta wersja wydaje mi się również być bardzo prawdopodobna...Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
To własnie idealny sportowiec. Gdyby był inteligentny, opanowany i kulturalny, to zająłby się czymś pożytecznym.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
W!
I tyle w tym temacie:
http://tonaz.altervista.org/zidane.html
;>
Zdrowko