Napisalem do gostka maila. Zobaczymy czy sie odezwie.
Qrde ale sie zapienilem !! Normalnie ludze ktorzy to lictyuja to skoncznie $%^$%^&*!@#:evil:
Wersja do druku
Napisalem do gostka maila. Zobaczymy czy sie odezwie.
Qrde ale sie zapienilem !! Normalnie ludze ktorzy to lictyuja to skoncznie $%^$%^&*!@#:evil:
tez napisalem!!
ale skad oni moga wiedziec ze to kradzione??
fakt ze moga sie domyslec:)
jakby wycofał aukcję to tu numery auta z drugiej aukcji (być może fikcyjne):
>>> GD97579 <<<
Moment, nie rozumiem: do kogo wy te maile piszecie? ;-) Poczekajcie jeszcze moment... Tomek17 ciagle nie odpowiedzial na moj post.
Też napisałem z wszystkimi zrzutami, namiarami na gościa (komórka, nr samochodu), mam nadzieję, że jeśli to kradzione to gościu dostanie konkretnie po dupsku plus syf w papierach.Cytat:
Zamieszczone przez SimOn!
Ech, no to juz widze rozpoczal sie niekontrolowany lincz :? A ja chcialem w cywilizowany sposob :(
Nie bierzecie pod uwagę że nawet jeśli to prawda to jest paserem nieświadomym. wujek kupił w angli na bazarze bo tanio ( pomijam że nie wzbudzilo to jego podejrzeń ) i dał siostrzencowi w prezencie w dobrej wierze.
Jak ktoś z was kupiłby rąbany samochód na gieldzie nieświadomie to też wysłalibyście się do mamra ??
Jak sobie od buźki odejmuje by raz na rok przyjąć w ramiona nową eLżbietę to niestety, ale w Polsce trzeba kuć żelazo póki gorące.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Od tej Szwajcarii Ci się w głowie cosik poprzestawiało ;-)
Totez wlasnie to jak na razie zakladam i dlatego jeszcze nie napisalem do poszkodowanego dajac taka szanse "nabywcy" ;-) Przy braku odpowiedzi zrobie to dzis wieczorem, moze do tego czasu dostane potwierdzenie od Hazana, ze moge udostepnic dane usera (IP).Cytat:
Zamieszczone przez Driver
Nie... natomiast chyba nie dziwiloby mnie to, ze sa tacy, ktorzy chcieliby mnie do niego wyslac ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Driver
W kwestii drugiej aukcji z telefonem: http://www.archiwizator.pl/a77560399.php ;-)
Ty muflon akurat zachowałeś sie najbardziej rozsądnie