wszystk fajnie, ale tego sędziego... jest tam pół. I to preszkadza w nim najbardziej. :)
Wersja do druku
wszystk fajnie, ale tego sędziego... jest tam pół. I to preszkadza w nim najbardziej. :)
no bo sędzia tak wlazł w kadr :)
Witam..
Parę sztuk z nowego 70-200 zfinału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Jeszcze trzy poszły na battla więc wpadną tutaj po zakończeniu..
Obiektyw jest całkiem spoko - jak widać na koncertach też nie jest najgorzej.. Komentarze mile widziane..
nie za bardzo mi podeszly te z WOŚP
brakuje w nich klimatu tej imprezy
za to foty z meczu calkiem calkiem:D
Są jeszcze inne ale nie wrzucałem bo podobne do tych co bedą na battlu - żeby nikt nie mówił że się zdemaskowałem :mrgreen: ktoś kiedyś pytał o koncertowe z 70-200L f4 IS - dwa pierwsze są lekko dopalone lampą (ze sporą korekcją, natomiast trzy kolejne są bez lampy - exify są można sprawdzić parametry) - imho razem z 40D można tym szkiełkiem bawić się w koncerty bez zagrożenia urwaniem ręki jak jest przy f2.8 ;)
tz ja nie mowie ze nie widac ze z wosp ale moze w nich takiej "zabawy" ale to moja subiektywna opinia i moze byc bledna
na 1-4 szkoda uciętej końcówki gryfa (nie wiem jak to się nazywa). 6-9 spoko :)
Jako że battle wośp się zakończyła i zająłem zaszczytne trzecie miejsce ;) to jeszcze trzy kolejne z bitwy:
10.
11.
12.
Te też z 70-200, chętnie poczytam jakieś uwagi..
Parę świeżych z meczu w piłkę ręczną... jak dla mnie nowe doświadczenie bo ręcznej jeszcze nie robiłem
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Chętnie poczytam wasze opinie..