Dokładnie tak. Naciekawsze jak do tej pory mecze były z udzialem drużyn afrykańskich
Wersja do druku
Dokładnie tak. Naciekawsze jak do tej pory mecze były z udzialem drużyn afrykańskich
No to ja piłki nie rozumiem!Cytat:
Zamieszczone przez kami74
To są Mistrzostwa Świata w piłce nożnej a nie turniej samby Panowie. I tutaj się gra tak, aby wygrać. A ten artyzm Brazylii jest znacząco przereklamowany, drużyny afrykańskie bazują na sile i końskiej kondycji i co? I co w tym wielkiego? Tu trzeba mecze wygrywać! Chyba, że wprowadzona zostanie dodatkowa ocena za "wrażenie artystyczne". Wtedy to co innego.
Oczywiście, ze sie gra aby wygrac. Ale niektórzy robiia to pięknie patrz Ghana vs Czechy, a niektórzy nudno i bezbarwnie patrz np. Wlochy vs Australia
I o to chodzi żeby nie zabijać piekna futbolu. I niestety zgadzam się, że te mistrzostwa pod tym względem narazie leżą
mistrzowie zawiedli - to jest fakt
Ale Francja mistrzem? Omg! Oni imho nie zasługują na ten puchar. Francja jest takim zespołem ktory ma dobre i złe dni. Czasami grają jak debile i ułomy a czasami czarują na boisku. Bardziej na tą wygraną zasługiwała Brazylia... ale nie w tym meczu niestety. Bo dała pupy* :p
Co do Niemiec to ich nienawidze. Bo miała wygrac cały turniej Argentyna a oni ją wywalili... Kurna nawet postawiłem na Argentyne. No coz. 20złotych w plecy. Dobrze wiem ze Włochy im nie dadza rady wiec pewniakiem są Niemcy w Finale - niestety
A co do mczu Francja - Portugalia to chciałbym by wygrala ta druga druzyna. Ale wiem ze nie dadza oni rady w Finale Niemcom, a że nei chce by wygrali własnie oni dlatego chce by Francja przeszła dalej i skopała im pupy* :p :) Poza tym chce podwojnie poniewaz tak też obstawiłem :) Do wygrania 200 zł ;] zobaczymy...
(Post pisany na kacu - prosze sie nie czepiać)
Cytat:
Zamieszczone przez jadeit
http://pl.wikipedia.org/wiki/Letnie_...impijskie_1992
Ogladalem ten mecz... wyszedlem okolo 80tej minuty :?
No to Niemcy , hmm... :roll: no nie do domu bo są w domu. Nevermind, fajny mecz i niesamowita koncówka (chociaż można było sie tego po Włochach spodziewać)
Deutschland fahren nach Stuttgart :)
I po ptakach!Cytat:
Zamieszczone przez jadeit
A ja sie ciesze ze NIemcy odpadli :-), nie podobala mi sie ich gra, duzo brutalnych fauli, szczegolnie ostatni faul Klose na bramkarzu Argentynskim... nie mogli mu strzelic to go sfaulowali i strzelili drugiemu ;-)
ITALIA ITALIA :-)
Kocham cieCytat:
Zamieszczone przez Jac
Normalnie kocham cie ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac