Ja nie mam kasy, dlatego za kilka tys buduję np kolumny na które musiałbym wydać 30 tys. Ten odtwarzacz w częściach to 3-4 tysiące
Wersja do druku
To chyba był wspomniany wcześniej Audio Trendt, który aktualnie ma salon na Sołtysowskiej.
Z dalszej dyskusji odpadam, dla mnie moje AKG K518 za ~150 złotych to już jest wypas. Nie potrafię sobie racjonalnie uzasadnić wydatku dwudziestokrotnie większego na tego typu akcesorium.
Bo jest to ciężko sobie uzasadnić kiedy słuchamy słuchawek z pudełka. AKG 550 potrzebuja ze 100 godzin i zachwycają zarówno na źrodłach typu smartfon z flac jak i najtańsszych kartach muzycznych za 500 zł.
Dt 880 to klasa przy pierwszym odsłuchu ale niestety otwarta konstrukcja ma pewne ograniczenia. Wygrzane Aurvana Liva z pierwszej produkcji, jeszcze na fortexach, kopia denona tez potrzebuje czasu, po recablingu nie ustępuje słuchawkom z 400-500zł.
Eb.,
dla ciebie "toto", dla mnie spoko
ciekawe, czego słuchasz na tych swoich gadżetach
Miałem ale ja nie używam ani bayerdynamic ani akg na komórce/laptopie. Do tego wole aurvany, które wygodne nie są ale grają świetnie. Miałem k550 na uszach ale nie slysze niczego co mowiloby mi kup mnie w porównaniu do tego co mam. Zmiana dla zmiany nie jest dla mnie. Ja juz mam wybrany zestaw i tego się trzymam. Jak pojawi się cos z efektem wow to ok, narazie wow nie slyszalem w sensownej cenie.
Ps. Wersja pro mi bardziej leży i jest inna niż akg - czasem lubię to inne brzmienie
Ps2. Merde, kup sobie aurvany 1 za 100 zł - te słuchawki dźwiękowo radzą sobie ze wszystkim do 600-700 zl
^^ Aurvany są bardzo dobre mimo, ze wkurzaja hi-fi 'owców ;)