Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
wain
Ważne że dali tak jak dali czasy krótsze niż 1/250 i dali opcję 1/ogniskowa * 2.
Tutaj mogę tylko przyklasnąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
adamm
Ciekawe czy ktoś z Canona siedzi tu na forum i czyta te komentarze.
Bankowo czytają jojczenia forumowe :lol:.
Cytat:
Zamieszczone przez
wain
Ale za tą cenę to nie wiem czy nie lepiej kupić używkę 1DX.
Używaną 1DX z przebiegiem poniżej 50k w idealnym stanie można znaleźć za 11k PLN.
podobno sugerowana cena w PL to 18069zł - dla mnie to :D
Cena w BH jest 3500, bodaj taka sama jak była na starcie 5D mkIII. Także ja bym nie robił tu histerii cenowej. Normalne jest że sklepy teraz szaleją ale jak będzie dostępny to się zobaczy realne ceny w sklepach.
W poniedziałek składam podanie o wizę, czas wybrać się na zakupy do USA :).
Cytat:
Zamieszczone przez
LukasS
W poniedziałek składam podanie o wizę, czas wybrać się na zakupy do USA :).
Nie dostaniesz wizy. Jesteś z Polski. Co innego gdybyś był muzułmaninem z Pakistanu, wtedy no problem :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Nie dostaniesz wizy. Jesteś z Polski. Co innego gdybyś był muzułmaninem z Pakistanu, wtedy no problem :-)
Mam zdjęcie w turbanie z Egiptu z jakimś arabem - to nie wystarczy? :)
Moim zdaniem bardzo ciekawa specyfikacja. Jeżeli matryca będzie miała osiągi porównywalne z tymi z 80D to 5-ka zyska bardzo dużo w zakresie dynamiki.
Jako były spotter i były Canonowiec mogę tylko powiedzieć, że dobrze że "były" - bo pewnie teraz patrzył bym na moje mk3 i okrutnie płakał, że trzeba być kompletnym idiotą żeby wydać 17 kafli na body ;-) A jakże bardzo by kusiło.
pzdr, Paweł
choroba sie nasila, za 5D Mark III placa(body only) ÂŁ1280 + ÂŁ200 traide in bonus - placisz ÂŁ2119.