U mnie też bez zmian
Wersja do druku
U mnie też bez zmian
Dziękuje wszystkim za testy. Sprawa w takim razie dla mnie jest jasna aczkolwiek Serwis wie lepiej :)
Wlasnie wpadl mi w rece 70D i przypomnialem sobie o tym temacie. Posprawdzalem na szybko i okazuje sie, ze nie ma roznicy przy fotografowaniu przez wizjer i przez LV. Obserwujac drabinke i wszystkie inne nastawy takze nie ma roznic, a reakcje bywaja bardzo gwaltowne. Fotki wychodza doswietlone identycznie.
Pytanie do autora: czy jak przechodzisz na LV i drabinka idzie na + to czy w tym trybie M migawka sie wydłuża czy przysłona otwiera bardziej po przelączeniu na LV?
Pozdr
tak w trybie M się samo wydłuża albo przysłona otwiera :lol:
Samochód (plik RAW) fotografował z przysłoną 3,2 (max dla szkiełka było 2,8), więc wydłużyć się mógł praktycznie tylko czas, bo zdjęcie jest prześwietlone o 2 eV (czterokrotne wydłużenie czasu).
Edited:
Wina wymieniaczy płytki głównej nie ulega żadnej wątpliwości.
Od 2 dni posiadam Canona 70D i gdy robię zdjęcia w RAW i przerzucam na komputer wszystkie zdjęcia są fioletowa/szare. Gdy dokładnie tak samo przerzucałam zdjęcia z Canona 450D nie było takiego problemu zdjęcia były normalne z wyglądu. Czy coś mam nie tak z ustawieniam? Czy coś mam nie tak z aparatem ?
Moja kula wrozbity mowi ze jutro bedzie czwartek i ze bez zdjec nie da rady odpowiedziec na Twoje pytanie
tapnięte z tela
Jak mam dodać zdjęcie nie mam linka do zdjęcia
Zdjęcie z avatara