Zdecydowałem się ostatecznie na Sennheiser HD 600 , jakoś dźwięku poprostu powala, jeśli ktoś szuka porządnych słuchawek to polecam ten model.
Wersja do druku
Zdecydowałem się ostatecznie na Sennheiser HD 600 , jakoś dźwięku poprostu powala, jeśli ktoś szuka porządnych słuchawek to polecam ten model.
A ja sie zdecydowalem ostatecznie na Steelsound 5H . Sennheisery PC 165 USB bylyby pewnie lepsze... ale cena mnie nie przekonala ;)
Tak z ciekawości.Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Za jedyne ?...
Nie czytalem calego watku ale polece cos innego. Jesli chcesz sluchawki ktore sie sprawdza w kazdych nawet extremalnych warunkach to polecam SONY MDR700V. Jedyny minus to ich waga ale graja ladnie i sa wygodne. Smialo moge polecic.
1050.Cytat:
Tak z ciekawości.
Za jedyne ?...
A zaczynałeś od 650 zł. - trochę przepłaciłeś :-)Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
A do czego porownywales? Sluchales moze HD555? Bo jestem ciekaw jak moje wypadaja na tle HD600 :)
Odkopuję wątek, bo chciałem spytać, czy te słuchawki firmy Słyszajzer to są dostępne tylko w jakichś specjalistycznych ZURT'ach czy w przeciętnym MM też można znaleźć parę modeli i ewentualnie posłuchać?
Cytat:
Zamieszczone przez minek
Nie no cos ty... przeciez MM to sklep nie dla idiotow a tylko idioci wywalaja taka kupe kasy na byle sluchawki ;)
Czyli - szczerze watpie by w MM byl sprzet tej firmy, ale nie bywam bo jestem idiota, ktory wie czego chce i ile co kosztuje a nie czeka na to co mu sklep wcisnie :roll: .
Ja testowałem słuchawki w Silesia City Center, jest tam naprawdę duży wybór słuchawek.Cytat:
Odkopuję wątek, bo chciałem spytać, czy te słuchawki firmy Słyszajzer to są dostępne tylko w jakichś specjalistycznych ZURT'ach czy w przeciętnym MM też można znaleźć parę modeli i ewentualnie posłuchać?