Odp: Czy wchodzić (już) w system z wymiennymi obiektywami (lustrzanki, bezlustra)?
i dlatego takich porównań nie bierze się pod uwagę
bo z nich kompletnie nic nie wynika
nie porównuje sie ciężarówek z osobówkami
zresztą najlepszy jest ajfon bo robi słit focie i można z niego wysłać sms czy zadzwonić
potrafi to twoj shit sony?
Odp: Czy wchodzić (już) w system z wymiennymi obiektywami (lustrzanki, bezlustra)?
Ad. RX100 III, jeśli miałbym wybierać 60D tylko z kitem bez planów na rozbudowę to sprawa już tak oczywista nie jest ;)
Swoją drogą trochę mnie bawi rozkładanie przez autora dwóch systemów na czynniki pierwsze :twisted:
Idź kolego do sklepu, pomacaj to może Ci się rozjaśni.
Szkoda czasu na takie analizy, bo kadry uciekają, najważniejsze by sprzęt nie przeszkadzał w robieniu zdjęć :)
Pozdr.
Taki 1DX odpadłby (w takim porównaniu) w przedbiegach bo ma mało magapixeli :mrgreen: i lampy wbudowanej brak 37pkt najwyżej
Cytat:
Zamieszczone przez
PiKa
A wy czemu wybraliście Canona?
Parę lat po upadku komuny pojechaliśmy do Niemiec i przy okazji potrzebny był aparat.
W sklepie fotograficznym była promocja na Canona EOS 500N z plecakiem.
Potem kupiłem akcesoria do Canona.
Przy zmianie korpusu sensowny był zakup Canona bo akcesoria już są.
Dokupiłem kolejne akcesoria i tak w kółko.
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
potrafi to twoj shit sony?
Dałem przecież ";)", napisałem nawet czarno na białym "(żartuję sobie tylko)" ale widać dla niektórych to za mało...
Cytat:
Zamieszczone przez
jaś
Taki 1DX odpadłby (w takim porównaniu) w przedbiegach bo ma mało magapixeli :mrgreen: i lampy wbudowanej brak 37pkt najwyżej
No przecież jasne, że RX100 wygrywa: Canon 1D X vs Sony DSC-RX100 III - Our Analysis ;)
Na pocieszenie powiem, że RX100 wygrywa też np. z Nikonem D4 ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
lol 77 pkt dostal
niesamowite
a 60d tylko 47
chlopaku i takie cudo odstawiasz?
a na ten przykład jakbyś poszedł do parku, takiego dużego ze zwierzątkami biegającymi i ptaszkami latającymi to co wtedy zrobisz?
sony nie wyjdzie chyba z plecaka bo do 60d możesz przypiąć zooma
patrząc na takie porównania to nie jestem pewien kto by wygrał w zestawieniu canon60d vs kosiarka do trawy
pewnie kosiarka;)
W ogole słabo te 60D wypada, przegrywa tez z SX410IS
Canon SX410 IS vs 60D - Our Analysis