Zarozumiały bufon, tzn. bls19 (celowo małą literką), nie Kolekcjoner. Ot i tyle.
Gadasz dużo ale o czym to już powiedzieć nie chcesz...
Wersja do druku
Lol !
Bo ja zadałem pytanie i czekałem na odpowiedź, proste. Nie, znalazłem pewnego Pana na allegro, aparat z małym przebiegiem po wymianie migawki.
A 5D wybrałem, z racji tego, że moje szkła na APSC dają już sporą ogniskową i było to czuć przy sesjach i reportażu. Chciałem też poprostu spróbować FF, a kolejnym krokiem będzie 6D, a 5tka zostanie jako backup.
Zawsze się zastanawiałem dlaczego POLAK to jakiś inny jest. Jak się wejdzie na test optycznych to skaczą sobie do gardeł już od 10 postu. O wszystkim tylko nie o wątku. Najczęściej wypowiadają się ci co nigdy na oczy nie widzieli sprzętu. Po 30 tym poście okazuje się, że puszka czy testowane szkło w ogóle nie robi zdjęć. Takie moczenie nocne czy jak kto woli mowa trawa nie napawa optymizmem a szkoda bo można tak dużo się dowiedzieć od innych ale ludzie wolą sobie skakać do oczu. Nawiązując do wątku tez mam ten problem i chyba się zdecyduję na używkę 5D lub 6D.
Tylko FF
Z czystym sercem polecam FF w takim razie. Plastyka obrazka rekompensuje wszystko.
Obrazek 5D mkl a 5D mklll - Strona 4
poczytaj sobie może w tym wątku ;)