Lagów nie odczuwam, natomiast koszmarne męki autofokusa ze stałkami L, owszem. Z 135L jest średnio, z 50L jest źle, z 85L czy 35L to jakiś smutny żart. I nie chodzi o same szkła, bo z 60D wszystko śmiga elegancko.
Wersja do druku
Odnośnie filmiku. Widać, że fake po napisie "Mark III". Ostatnie 2 kreski są takie same(?).
A co, mają być inne? I od I się różni?
Jest na nich taki sam światłocień, było już podobnie fakewowane zdjęcie w tym wątku
Jeszcze tydzień i myślę, że będzie można oglądać te nowości na ifie. Jak 7D wchodziło, to też można było pomacać model prototypowy. Tylko własnej CF-ki włożyć nie pozwalali.
Ja się zabawię w cenę (o szkle 24-70 II jakby już wiemy), ponieważ z Panasa wyciekł slajd z 12-35 i 35-100 (oba f/2.0), mającymi kosztować odpowiednio 2100 i 2500... USD.
Tak więc Canon za nowego tarpana jak nic powie 2200 na wejściu. Szkło jak zawsze najpierw do Getty i itp twory. Ciekawe czy będą jaja z dostępnością.
Sony E 16-50/2.8 w 2012 też zdaje się tylko potwierdzać 24-70 II ;)
Ja to bym w swojej torbie chętnie powitał nowe 35 chociażby 2.0 o budowie i focusie 28 1.8. Używam 35L i jest dla mnie za duże, jak to mówi Tomasz Tomaszewski – "zbyt inwazyjne". :D