Witam,
od kilku miesięcy mam 30D i jakis czas Olympusa 5060. Przed wizytą nieznanych sprawców używałem analoga Nikona. Ostatnio niestety pstrykam :( zamiast robić zdjęcia. Mam nadzieje że sie to zmieni na lepsze.
Wersja do druku
Witam,
od kilku miesięcy mam 30D i jakis czas Olympusa 5060. Przed wizytą nieznanych sprawców używałem analoga Nikona. Ostatnio niestety pstrykam :( zamiast robić zdjęcia. Mam nadzieje że sie to zmieni na lepsze.
Witka :)
Od kilku dni, jestem posiadaczem Canona EOS 400 D . Praktycznie zaczynam dopiero swoja przygode z fotografowaniem i mam nadzieje, ze wyniose z tego forum duzo przydatnych informacji.
Pozdrawiam
przygode z fotografia zaczalem dosc dawno. Na poczatku byly 'potatowe' zenit, lubitiel, pentacon six + obiektywy, lampy itp itd. No i oczywiscie nie opisane emocje towarzyszace pojawianiu sie obrazu na papierze zanurzonym w wywolywaczu.
Pierwsze zetkniecie z fotografia cyfrowa, to tez aparat tatowy - Minolta Dimage S304.
Moje wlasne, to analogowy EOS 300 z gripem (sprzedany) i obiektywami tamrona 28-80 (sprzedany) i 70-300 (tego mam do dzis), EOS 350D (sprzedany) z kitem 18-55 (sprzedany) i Sigma 18-200 (sprzedany), wreszcie przyszla kolej na 20D, 17-40 i 70-200. Bylbym zapominial, od paru lat jest jeszcze A70 niedawno uzupelniony o obudowe wodoszczelna...
Fotografuje glownie w podrozy, ale lubie tez pobawic sie troche 'w domu'.
na CB zagladam od jakis 2 lat, ostatnio coraz czesciej. Dzisiaj postanowilem sie zarejetrowac, wiec chyba najwyzszy czas powiedziec sakramentalne:
"DZIEN DOBRY"
jak wreszcie uda mi sie zrobic jakies dobre zdjecie, to pokaze... ;-)
Witam wszystkich - oficjalnie.:mrgreen: Nieoficjalnie jestym starym bywalcem. Zaliczone 2 zloty w Krakowie.:lol:
Witam!
Cóż tu więcej pisać?
Pax Vobis!
Witam wszystkich CANONIERÓW i innych użytkowników forum.
Szkoda, że tak późno tutaj trafiłem. Sprzętu C używam od 2003r. 500N
Wcześniej w 1988 Zenit ET po nim 12xp. 2005 S1 IS i od września tego roku 400D.
Jednak lustro to lustro tym bardziej C :lol:
Od dawna jako niezarejestrowany aż w końcu się przełamałem i zarejestrowałem, więc czas na sakramentalne:
"Dzień dobry"
Znamy się mało, więc może parę słów o sobie na początek...
EOS400D, 70-200 f/4 L USM, 50 f/1.8, kit(przeważnie w torbie - w najbliższych planach 17-40 f/4 L USM, w dalszych coś szerszego i dłuższego)
Fotografuję prywatnie dla przyjemności wszystko co się rusza i co się nie rusza ;-)
Nie dorobiłem się jeszcze swojej strony z galerią ale pracuję nad tym, może nie długo coś wymodzę, to się poddam krytyce :-P
Pozdrawiam!
No to i ja sie przywitam.
Czesc !!
Przesiadam sie z Nikona D200 na EOS-a 5D.
Mam nadzieje ze to bedzie dobra przesiadka ;)
Czas pokaze, rowniez jak poprzednik dosc dlugo
bylem niezarejestrowany.
Pozdrawiam
A ja jestem zarejestrowany od dawna, a dopiero teraz pisze..
kilka razy probowałem ale coś nie poszło..
Pomijając zenita, zacząłem od Canona i tak juz zosało, a kiedy to było- sam nie wiem- dawno temu.. Teraz cyfra i parę dodatków..W tamtym roku skończyłem studia i na jakiś czas wybyłem -jak wielu młodych i nie tylko..
Teraz praca, praca i wolne wieczory..
Witam wszystkich..
Dzisiaj tarafilam na forum , na razie glosu zabierac nie bede, chcialam sie tylko serdecznie z wami przywitac:)