witam ,siedze teraz w zakopcu ale przyszly tydzien czemu nie...musze to przemyslec odezwe sie w poniedzialek
Wersja do druku
witam ,siedze teraz w zakopcu ale przyszly tydzien czemu nie...musze to przemyslec odezwe sie w poniedzialek
Jak się złożymy w 4 na paliwo to wyjdzie niewiele, a wypad może być interesujący. Wiadomo, że u każdego może być różnie z czasem, ale gdyby każdy dysponował sobątą w pełni wolną, to niekoniecznie trzeba się ograniczać tylko do focenia w wytwórni filmów, można zachaczyć o inne ciekawe miejsca i trochę (przed i po wyzycie w WFF) pozwiedzać.
To takie moje wolne myśli... :-)
edit, no to Piotrze udanego wypoczynku, pogodę masz piękną - sporo śniegu, słonecznie i przyjemnie - tylko pozazdrościć, Pozdrowencje :-)
Interklasa, jedna wielka rodzina :) Spotykamy się od 2004 dwa, trzy razy w roku jedni odchodzą inni przychodzą, niezwykła atmosfera. Polacam!
Co do Wrocka to zwerbowałam nam modelkę, jakby ktoś chciał. Co do focenia to obok tego czegoś jest przecież Pergola, a na upartego jest i Zoo. Stamtąd mozna się przenieść na rynek, za dwa dni gdzieś powinnam wiedzieć do jakiego lokalu się zwiniemy, żeby zjeść coś dobrego i pogadać oczywiście o fotografii :D
a czy Modelka jest wolna xD ;P
ale z nimi pracuje więc nie wypada podrywać ;D a do Wrocka pojadę rozrywkowo ;p o ile to wypali w ogóle...
Trochę czasu minęło od naszego pleneru w Szopienicach, ale dopiero teraz znalazłem chwilkę żeby siąść na rawami. Zapraszam do zerknięcia i skrytykowania :mrgreen:
www.adifoto.blogspot.com
...
1.Niezłe te na piździkach, ale ciut ciemne jak dla mnie. Na architekturze się znam mniej niż na gotowaniu.
2.Modelka zajęta, ale co to za przeszkoda.:twisted:
3.Lokal na później jeszcze nie jest wiadomy, zbyt wiele pomysłów mamy.