ja nie znam.. ale zakladam, ze powinienem ;) ?!Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
ja nie znam.. ale zakladam, ze powinienem ;) ?!Cytat:
Słusznie zakładasz. Brytyjska komedia gangsterska. Oczywiście do oglądania bez tłumaczenia.
no to przy najblizszej okazji (po sesji) chetnie obejrze :D .. probowalem sciagnac przez aresa ale w kategorii "film" wyskakuja mi słowa zaczynajace sie od "Britney Speres movie.." a reszty juz tu nie przytocze ;) .. trzeba z innego zrodla sciagnac ;) .. dzieki Tomku :smile:
HoHo :D To juz klasyka :grin: Z tej samej beczki polecam Lock, Stock and Two Smoking Barrels :mrgreen:Cytat:
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzakow wyskakuje wilk - stary
zboczeniec i sie drze:
- HA HA KAPTURKU, Nareszcie cie pocaluje tam, gdzie jeszcze nikt cie nie
calowal !
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mowi:
- Chyba, ****a, w koszyk...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Motto dnia:
- Co robisz?
- Nic, w pracy jestem...
60 km/h the best :)
Pierwszy post na forum poświęconym fotografii w topiku z kawałami... Mały obciach, ale cóż, merytoryczne tematy wolę czytać ;) .
Poranek. Przedział pociągu kolei transsyberyjskiej. Vis-a-vis siebie siedzi dwóch nieznajomych pasażerów. Patrzą przez okno na mijane bezkresne połacie zaśnieżonej tundry. Mijają godziny. Za szybą śnieg i śnieg i od czasu do czasu jakaś zapomniana przez boga wioseczka. Koła pociągu monotonnie stukają o podkłady. Nadchodzi wieczór. Obaj mężczyźni wyciągają z plecaków kromki ze smalcem i wódkę. Konsumują. Na zewnątrz zapada, wypełniona wyciem wilków, syberyjska noc. Mężczyźni zasypiają oparci o zaszronione szyby… Następny dzień mija równie monotonnie. Śnieg, wódka, kiełbasa i jednostajne „stuktuktukstuktuktuk”, aż do zapadnięcia zmroku. Trzeciego dnia jeden z mężczyzn chrząka i zwraca się nieśmiało do współpasażera:
- Nuuu… A niedwiedia ty jebał?
- Niet… a pacziemu ty spraszywajesz?
- Aaaa… tolka dla padtrimania razgawora….