pomachali marchewką i uciekli ;(
a może jest jakiś właściciel-szczęśliwy posiadacz owego szkła z Wrocławia i by był chętny go wypożyczyć na ślubik ?... ( 18.VI )
Wersja do druku
w ogóle gdzieś już jest dostępny od reki ten obiektyw ??
no właśnie, może faktycznie póki co poczekam na test od cichego
Powiedziano kiedyś, że błogosławieni są ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa, ale nie widzę innej możliwości subskrypcji tego wątku. Sorry.
Z tego co mi wiadomo Samyang nie jest jak na razie do FF no ale mogę się mylić.
Co do przylepców to ja używam takiej taśmy Henzo w niebieskim aplikatorze, wygląda to jak korektor choć jakiś czas temu wyklejałem album dla jednej pary i używałem tam taśmy klejącej. Zdjęcia przyklejane były do tak zwanego passe-partout i to z kilkoma zdjęciami czasem, wkładało się w taką kieszeń w stronie.
[QUOTE=Kabu;806732]Z tego co mi wiadomo Samyang nie jest jak na razie do FF no ale mogę się mylić.
Mylisz się.
witam prosiłbym o poradę w doborze sprzętu :) posiadam 400d z 85 1.8, 55-250mm..
zastanawiam się nad zakupem 5d i dwóch lamp 580ex i 430ex, niestety mam dylemat z wyborem obiektywów pod te dwa body.. interesował by mnie fish eye, uniwersalny zoom i jakieś stałki, które dobrze sprawowałby się pod cropem i ff.
dzięki z góry za pomoc, pozdrawiam