To co, obstawiamy?
1)EVIL FF
2)Kamera RED-Like
3)Kalkulator z myszką, podkładką, drukarką, skanerem i chomikiem w takim kółeczku do biegania.
Wersja do druku
To co, obstawiamy?
1)EVIL FF
2)Kamera RED-Like
3)Kalkulator z myszką, podkładką, drukarką, skanerem i chomikiem w takim kółeczku do biegania.
Przydałby się 24-70L IS. W sumie to pierwsza rzecz, za jaką Canon mógłby się zabrać.
A kto to jest cichy? Z całym szacunkiem
Imho, będzie coś co sprawiło, że fotoświat nie jest już taki jak wcześniej a wyszło to z... tego forum. I nie, nie mam na myśli (później) Corwina.
Młodym (stażem) kolegom forumowiczom polecam zanurkować bardzo głęboko do Księgi Genesis Canon-Board ;)
Akustyk ;)
- twoje 17-40 już krzyczy o update, po Nikkorku może w IS
- 50/1.4 jakby też
- ef-s 35/1.8: bez komentarza
- EF 24-70 II - imho tylko przy okazji 1Ds4
- SX40 też; byłby rekord pierwszy, który dobił do 1000mm
- XZ1 nadal (optycznie) rządzi więc może taki G2/Pro2 remake? (2.0-2.5)
Co do kitów, był sobie kiedyś EF 40mm f/1.2L, Panas ma swojego, bardzo ostrego 20/1.7 więc może Canon posłucha/ł wreszcie wyjących do księżyca
;)
BTW. Puszki mnie nie interesują, tak samo jak ef-s nawet 30 i nawet 1.4; mam swoje GF1 i czekam już tylko na małą Lajkę 25/1.4.
OK, I'll play - na podstawie ostatniego wpisu na CR
W jesiennym cenniku dla Canon Pro Dealerów z Alle ;) brakuje:
1. 1Ds3
2. 1D4
Cichy pisał o trzech nowościach więc jeden cytacik z moich PW:
wiesz, tak naprawdę to żadne szkło UWA Canona nie jest nawet dobre -> pozdrawiam ;)
No dobra, bo zaczynacie już głupoty pisać. Chodziło mi o "przystępne cenowo szkła pod FF ". Arcyciekawe - tak to określiłem, bo nigdzie o tym jeszcze nie czytałem (tzn można znaleźć informacje w sieci, ale trzeba wiedzieć, czego szukać). I na razie tyle. Wyjdą na 99%, nie znam na razie dat (ale raczej niedługo). Puszki FF o której wiem nie miałem na myśli, bo nie mam żadnej informacj, czy w ogóle wyjdzie w takiej postaci, w jakiej ją widziałem.
Evil FF - nie w tym roku. NEX 7 raczej APS-C, Leica - APS-C, Ricoh - już wiadomo, APS-C, Zeiss Icon - miał być FF, nie wiadomo, czy w ogóle wyjdzie, Canon - ??? :)