Odp: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3
wszystkim dziękuję za pomoc!
Tak więc od dzisiaj jestem już szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego i pachnącego canonika 1dx!!
Ten sklep Proclub to naprawdę profesjonaliści, bo przed zakupem zaproponowali wypożyczenie i przestrzelenie 1dx'a w terenie ale nie skorzystałem bo byłem czasowo ograniczony. Wszystko odbyło się jak należy i jeszcze miły gratis na koniec dostałem :)
Oni faktycznie są zaraz obok serwisu canona na żytniej w Wawie
ixi - a zapodasz jakieś zdjęcia z Twojej jedynki?
Mogą być już bez linka do Sprzedaż aparatów fotograficznych, obiektywów, sprzętu fotograficznego Warszawa ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ixi
Tak więc od dzisiaj jestem już szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego i pachnącego canonika 1dx!!
Tylko pozazdrościć :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ixi
Gratuluje i zycze aby te pierwsze modele z nowym praktycznie wszystkim w srodku, nie okazaly sie "testem" dla ich posiadaczy i nie bylo jakis akcji, w ktorych bedziesz musial brac udzial (w ramach darmowej pomocy Canona). Napisz jakie plusy i minusy - szczegolnie te drugie... jesli potrafisz ;-). sledze i jestem mocno zainteresowany ale jestem sceptyczny co do pierwszych wersji... wszystkiego ;-)
No to mamy już drugiego kolegę który zeznał, że kupił 1DX. Ciekawe czy też zaniemówi, z wrażenia oczywiście.
ja wczoraj popełniłem kilka klatek 1dx, wrażenie jest niesamowite, ma się wrażenie, że AF praktycznie nie pracuje - cały czas jest ostro :)
ciekawe ,kiedy zaczną oferować kamery z funkcja robienia zdjęć