[568] czym pachnie Wielkanoc?Cytat:
Johimbinę sypią bromem, bym miał spokój w kalesonach
Wersja do druku
[568] czym pachnie Wielkanoc?Cytat:
Johimbinę sypią bromem, bym miał spokój w kalesonach
Dobra jakość ładne kolory :-).
Jedyne co delikatnie przeszkadza to "element" w prawym dolnym rogu.
Ogólnie to zdjęcie podoba się, gdyż "promieniuje" z niego "sympatia"
Super fotka. Przekorne spojrzenie, oryginalny i dynamiczny kadr.
Jest mi wielce przyjemnie - cóż dodać? Dobra modelka potrafi załatwić sprawę definitywnie i zwykły pstryk biesiadny zamienić w przyjemną fotografię :smile:
:lol: Dobrze, że mój ojciec nie jest userem CB, bo inaczej ta wypowiedź mogłaby być podciągnięta pod obrażanie innych :lol: Oby nie wprowadzać niepotrzebnej nerwowości dam coś spokojnego :-D
[569] ściana lasu
[570] czekając na Waldka (w podziemiu)
:razz:
Wkraczamy do polityki czy to nie ten?
Nie chciałem obrażać Twojego Ojca :-D..Cytat:
Dobrze, że mój ojciec nie jest userem CB, bo inaczej ta wypowiedź mogłaby być podciągnięta pod obrażanie innych Oby nie wprowadzać niepotrzebnej nerwowości dam coś spokojnego
Co do nowych zdjęć to 570 lepsze od 569.
Zdjęcie jest tylko zbiorem plam. Biorąc pod uwagę kontrast oświetlenia 569 jest lepsze.
Pomyłka. Waldek na którego czekam w podziemiu to znany i lubiany forumowy kolega, a ten który Ci chodzi po głowie gasi obecnie pożar morza. Gdyby przyszła i Tobie ochota zejść do podziemia, to specjalnie na tę okazję zamówiłem orkiestrę :grin:
[571]
Poważnie, aczkolwiek mam świadomość że nie każdemu taka koncepcja pasuje. Widzę także że zdjęcie jest mocno niedorobione kadrowo, ale miało na celu wprowadzenie atmosfery spokoju w wątku :)