Jakie kudłate? Nie dalej jak kilka postów wcześniej jest kilka dowodów na to, jak Ty "grzejesz" :) Proszę mi tu nic nie insynuować!
Wersja do druku
Spożywam co najwyżej ! :))
Profil studio na Kolumba: ;-)
------
"grzać"= używać odmrażacza
grzać = włączyć ogrzewanie
------
Chyba wezmę jakąś (farelkę) ze sobą, do zobaczenia :)
Słuchajcie a może ma ktoś niepotrzebny taki gazowy piecyk na butle 11 kg? Ja mam jeden ale aktualnie dogrzewam nim biuro. Jakby się znalazł to moglibyśmy się zrzucić na butlę i za 40 zł będziemy mieli grznia do końca zimy.
Butla gazowa ( nie mylić z butelka, flaszka itp ) jest, wystarczy piecyk, inna sprawa na pewno prędzej czy później będzie o nas w gazetach....
Wybieram bramkę numer 3 :-)
Jeśli mieli by to drukować w Super Expresie to ja obstawiam odpowiedź nr 3. Oni z każdego wydarzenia potrafią zrobić wstrząsający news. Jak miałem studniówkę to wymyśleliśmy żeby cała klasą pojechać na nią z pompą więc zgłosiliśmy się do komendanta wojewódzkiego policji, za zgodą dyrektora szkoły o użyczenie radiowozów. Bez porblemów się zgodzili. Jakie potem były artykuły w SE o tym jak to szczecińscy policjanci w ramach służby podwożą pijanych studniówkowiczów. Ale był dym potem - jako przedstawiciel klasy udzielałem jednego wywiadu za drugim :mrgreen:
O cholera 100 postów stuknęło, z czego 90% w tym wątku :-)
postaram sie być choć na chwilkę