Ja zakladam, ze pomiedzy sesjami akumulator trzymam w domu. Czasami bywa tak, ze jest okazja do spontanicznej sesji w plenerze. Dobrze bylo by miec pewnosc, ze aku jest naladowany, jesli trzyma prad przez dwa, czy trzy miesiace to nie ma problemu...
Wersja do druku
Ja zakladam, ze pomiedzy sesjami akumulator trzymam w domu. Czasami bywa tak, ze jest okazja do spontanicznej sesji w plenerze. Dobrze bylo by miec pewnosc, ze aku jest naladowany, jesli trzyma prad przez dwa, czy trzy miesiace to nie ma problemu...
moim zdaniem trzeba tak czy siak naładować aku przed sesją. dla pewności.
chłopaki moze umieście troszke wiecej zdjec praktycznych z wykorzystaniem lampy w plenerze.
Witam,
Czy wie ktoś gdzie można dostać sam kabel zasiląjący (akumulator-lampa) do Quantuum R+ Dual Power 300W? Zgubiłem takowy i teraz lampa funkcjonuje tylko we wnętrzach :(
Z góry dzięki za wszelkie info.
jak tu nie pomogą
http://www.quantuum.pl/kontakt.php?lang=pl
to idź do sklepu eletronicznego, niech dobiorą wtyczki i zlutuj odpowiedni przewód
albo daj komuś do polutowania, jak nie będziesz wiedział który pin z którym to
pisz na PW to sprawdzę i opiszę
Panowie, mam takie pytanie dotyczące lamp studyjnych: potrzebuję jedną lampkę do zastosować domowo - portretowych. Dotychczas używałem sobie systemowych 550EX i parasolek. Lubię robić fotki z jednym głównym źródłem światła. Do nowej lampy chcę zamontować oktagonalny softbox 70cm albo i 1m. Jaką moc powinienem zakupić lub innymi słowy którego Quantuuma?
200 lub 300Ws do domu starczy na taki soft :)