Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać ;)
Wersja do druku
Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać ;)
Nawet zbytnio szukać nie trzeba...
Jest temat nawet przyklejony na głównej stronie. Gdzie ludzie podają terminy w której diecezji i kiedy się odbywają szkolenia.
http://canon-board.info/showthread.php?t=32459
Podane są już terminy kursów w Warszawie
W pierwszym półroczu 2009 r. planowane są dwa terminy kursu: pierwszy termin w sobotę 7 marca (9:00-15:00), a drugi termin w dniach 20, 21 i 23 kwietnia (17.00-19.00).
Zajęcia będą się odbywały w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, przy ul. Miodowej 17/19 (sala św. Jana Chrzciciela).
Koszt 100 PLN (płatne na miejscu).
Zapisy na kurs można dokonywać internetowo: fundacja@dobrawiadomość.org.pl
lub telefonicznie (kom): (+48) 796 797 987
Szczegóły na www.dobrawiadomosc.org.pl.
Ktos cos wie w temacie Lodzi ?
Rzeczywiście Bywa z tymi Proboszczami różnie i to nie koniecznie w małych miastach . Zdarzyło mi się być na ślubie (jako gość) w jednym z Łódzkich kościołów … gdzie proboszcz za każdym razem gdy kamerzysta lub fotograf odwracali się tyłem do ołtarza przerywał liturgię i milczał , ja byli odwróceni obaj przodem to kontynuował . Po jakiś 15 min zarówno do kamerzysty jak i fotografa dotarła „delikatna aluzja” i ci zaczęli chodzić tyłem i stawać bokiem…Wyglądało to dość groteskowo zwłaszcza jak biedak z kamerom przewrócił się :( .