Dokupiłem szkło marzenie - 135/2L - w wyśmienitej, o prawie 200usd niższej od rynkowej, cenie. Ale się kurtka na wacie cieszę :) Już wysiaduję przed domem oczekując paczki z za wielkiej wody :D
Wersja do druku
Dokupiłem szkło marzenie - 135/2L - w wyśmienitej, o prawie 200usd niższej od rynkowej, cenie. Ale się kurtka na wacie cieszę :) Już wysiaduję przed domem oczekując paczki z za wielkiej wody :D
To info to też z serii "dobry żart"Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Robson01 - akurat ja w tym temacie nie żartuję ;)
Auwo, w takim tempie niedługo dobijesz do 600mm - a wtedy moje szaleństwo zabawkowe będzie przy Tobie o, takie malutkie ;-)
Kurcze, a ja tak dawno sobie już nic nie kupiłem :( i co gorsza nie mam nawet co kupić jakbym chciał...
To tak jak i u mnie - kupilem samochod i skonczyly sie pieniadze ;) Gdzie jest moja wyplata kurde? ;)
Ba, pieniądze to mam, ale pomysłów brak. Albo serca, żeby wydać tyle kasy na 100-400 ;)
Zresztą, te samochody strasznie dużo kosztują :|
muflon - wiem kto ma za dobre pieniążki 500/4 L IS - może dla Ciebie być przydatne :)
Do 600 raczej nie dojadę - nie mam zapotrzebowania, ale 200/1,8 L już mi po główce chodzi...
Sprawdza się przysłowie o apetycie ;)
Nawet nie próbuj... żona też podczytuje forum czasami i widząc takie teksty może się w końcu zdenerwować...Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
(a za ile? :mrgreen: )
A za 14k pln ;) - jak na PL to chyba przyzwoita cena.