No dobra, to kto otwiera nowy watek ze zdjeciami ze zlotu? Kto robil grupowa fote pod sklepem Canona? ;)
Wersja do druku
No dobra, to kto otwiera nowy watek ze zdjeciami ze zlotu? Kto robil grupowa fote pod sklepem Canona? ;)
dajcie sie tylko wyspac to wieczorem cos wrzuce ;-) 8-) :mrgreen:
gruppenfoto tez bedzie :mrgreen:
No to ja sie wyrwe, proponuje zeyb dla zachowania porzadku w watku zdjecia wrzucac tutaj:
http://canon-board.info/showthread.p...449#post221449
i te knajpiane, i te z chodzenia po krakowie, ja swoje pstaram sie wrzucic wieczorem a teraz hop do pracy, pozdroawienia dla jeszcze sie zlotujacych,
Kuba, poprosze o zdjecie spod sklepu Canona na maila ;)
pozdrawiam
krzysiek
Na zlocie w Krakowie powstało kilka pomysłów istotnych dla rozwoju sprzętu fotograficznego. Nie zawsze pamiętałem autorów poszczególnych pomysłów, więc nie miejsce mi za złe pisanie ogólne o nich. Autorzy niech sami się przyznają.
1. W elektronice aparatu powinien być moduł oprogramowania, który po zrobieniu zdjęcia informował by fotografującego o tym jakie komentarze otrzyma po zamieszczeniu zdjęcia w galeriach insternetowych. Tak działała by wersja standardowa oprogramowania. Wersja premium takie komunikaty wyświetlałaby w wizjerze już na etapie kadrowania i wersja Premium Plus przy złych nastawach i możliwych komentarzach blokowałaby spust migawki.
2. Nowy tani system stabilizacji obrazu BIS czyli Beer Image Stabilizer, wystarczy jedno piwo :)
3. System ochrony sprzętu ES czyli electric shock, jeśli jakiś amator nie swojej własności będzie chciał pozbawić nas sprzętu system wyzwala spory ładunek elektryczny obezwładniający napastnika. W pewnych szerokościach geograficznych byłby napewno bardzo popularny :)
Na koniec złota myśl Stratusa:
"kontrola to najwyższa forma zaufania"
Mac zupelnie zapomniales o moim pomysle aby w info o focie byl znak o poruszeniu zdjecia:wink:
był intensywny był
łaziliśmy i fociliśmy od 6 rano do ~21 wieczorem z małymi przerwami na jakieś żarełko
mac - dzięki za macanko :mrgreen:
No ja tez dziekuje;) moglem sobie pofocic 70-200;)