co do pleneru w poniedziałek, to ja niestety się nie pojawię, ale chętnie wybiorę się pofocić kamieniczki we wtorek. są chętni??
Wersja do druku
co do pleneru w poniedziałek, to ja niestety się nie pojawię, ale chętnie wybiorę się pofocić kamieniczki we wtorek. są chętni??
21:30 nie trochę za późno?
Wcześniej może być sporo ludzi.
Bałem się o godziny otwarcia cmentarzy, widziałem informację że są otwarte do 20.00. Ale teraz znalazłem że w okresie Wszystkich Świętych są otwarte dopóki są ludzie.
Zbiórka pod bramą główną - ul. Rakowicka.
Ja niestety odpadam - właśnie wróciłem z pogotowia - angina :/ Tydzień siedzenia w domu :( Świetnie....
Witam. Mógłbym prosić o numer do kogoś z fotografujących? Busy nie kursują prawie wcale, najprawdopodobniej podjadę pociągiem, a ten mam na styk z czasem. Nie chciałbym, żebyście na mnie czekali - znajdziemy się na miejscu.
5 0 5 5 9 9 9 5 0
1
2
3
4
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To z dzisiejszego wypadu. Ponieważ dziś dla mnie spotkanie wypadało za późno, poszedłem sam na kopiec Kraka.
Podczas wczorajszego pleneru, pojawił się pomysł porannego pleneru na Rynku. Podobno zniknęły ostatnie pozostałości budowlane. W planach mają pojawić się "ogródki zimowe", które zapewne nie staną się perła architektoniczną. Biorąc pod uwagę prognozy pogody, to pozostaje dzień jutrzejszy na plener. Ma ktoś ochotę się wybrać? Plac Mariacki, pod fontanną o 5:30?
Witam.
I jak udał sie wczorajszy wypad ? Kiedy pochwalicie się zdjęciami ? :P
Wczorajszy wieczorny wypad udał się bardzo, zdjęcia wrzucę wieczorem.
Robert, ja się chętnie zjawię, mogę się 10 minut spóźnić.
Szkoda, że środek tygodnia, bo niestety ja potem do pracy bym nie zdążyła.. :( Odpadam jutro...
Jak będzie ładna pogoda to w weekend chętnie powtórzę, na razie prognozy są takie sobie.
ja też chętnie bym poszła na poranny plener, ale jutro niestety mam wizytę dziecka u lekarza z samego rana... poczekam na powtórkę :)
parę światełkowych z wczoraj:
1.
2.
3.
4.
5.
3, 4 i 5 super
moje światełka:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
przy tych światełkach z 2 ujęcia stałam chwilę, ale nic mi nie wyszło, u Ciebie fajnie i jeszcze 3 i 9 i 12 mi się bardzo podobają :)
madallenka, na którą masz do pracy i gdzie, może coś się uda wymyślić :)
nessuno, jak dla mnie 1 i 4 ekstra. Żaden anioł się nie załapał? :)
Robert, świetne 1, 6, 7 i 10.
Kilka moich wczorajszych
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Robert: Mnie sie wydaje że zupełnie nie miałes pomysłu na te swiatełka. Ja zresztą też. Zdjęcia nessuno tym razem dożo lepsze. Maja jakiś temat, treść.
kusicie :P w takim razie postaram się być ale pewnie trochę później niż 5.30... będę dzwonić, mam nadzieję, że w okolicach Rynku Was znajdę?
Paweł, anioły były, tylko statywu nie było ;) a ręce mi się trzęsąąą... :D
Aga mogę po Ciebie przyjechać jesli nie masz czym się dostać..powiedz tylko w jaką okolice, mało znam Hutę ale jakoś się może umówimy
Dorota, nie dam rady na 5.30 :(ale dojadę jak najszybciej :)
Ok :)
canis_lupus wrzuć coś swojego, nawet jeżeli twierdzisz że nie mieliśmy pomysłu. Ja się z tą opinią po części zgadzam.
PawelB – anioły bardzo fajne.
To o aniołach miało być do Roberta.
@ PawelB
tak mnie zastanawia co to są za 3 jasne kreski na samej górze kadru zdjęcia nr 8 :-?
Gałęzie drzewa. Na przyszłość muszę jeszcze dokładniej oglądać zdjęcia przed pokazaniem :oops:
Ja ostatnio często włóczę się po Krakowie, w poszukiwaniu czegoś ciekawego do obfocenia tej jesieni, ale z reguły nie ma mnie wtedy, kiedy się spotykacie :-(
Jutro rano wybieram się na cm. rakowicki bo jeszcze nie miałem możliwości w tym roku nic takiego popstykać, gdyby ktoś jednak wolał to niż rynek, będę w okolicach 5.30.
Zabrać też kogoś mogę, auto puste, tylko 2 laski (takie do podpierania jak się noga złamie ;) ).
694-436-940.
....widzę ile tu się dzieje....a ja dopiero wróciłam do domu....będę jutro 5.30 przy fontannie....
Na razie jedno na szybko:
Do jutra :)
15.
parę z rana z kładki Bernatki ;D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
nessuno: 9 rewelka jak dla mnie...
Fajne fotosy ;) Eh, muszę się zmobilizować, żeby też coś z rańca popstrykać...
ja poproszę tą 9 na @ i 5 też :)
3 i 7 fajnie wyszło. 9 świetna.
A 6 to rewelacja, myślę że w dużej mierze dzięki fantastycznym modelom :lol:
Swoje zdjęcia właśnie zgrywam, zaraz coś wybiorę i wrzucę.
nessuno: 9 rewelacja. ale IMHO jeszcze lepsze było by bez dormik i jakby trochę rozciągnąć dynamikę. Uwielbiam taką geometrię.
Witam serdecznie, po raz pierwszy na forum CB
Szukam jakiejś okazji do wypadu na plener w krakowskich klimatach. Jak coś*będzie się*szykowało to chętnie się załapię.
Pozdrawiam wszystkich
Johny
Ela – 1. ładny kadr i światło, 2. trudny temat, ja odpuściłem, 3 bardzo mi się podoba :), 8 i 9 też
Elu, kranik! :D i 1 i 7 :)
Ela, dla mnie 1, 3 i 5.
Z dzisiaj
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
nessuno – najbardziej 9 i 8, 1 bardzo klimatyczna
PawelB – 1 i 4 super kolory
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Paweł 4,5,10 :)
Robert 1,2,9,13 :)
Robert 2 mnie zachwyciła - pięknie te latarnie wyszły ???
Ela 1 i 3 najbardziej mi się podobają.
Paweł 10 fajnie wyszła.
Ja poproszę o fotki na których jestem na dormik.2006@tlen.pl jeśli można :))
Jak tutaj się zdjęcia wstawia ? Nie mam ich za dużo, no ale ze 3 się znajdą :)