a ja z innej strony. rozumiem ze maly chlopaczek z niego jest to na kiego groma sie tak prezy? rozumiem jakby byl duzy, szeroki w barkach itd to ok, ale tak sztucznie ramiona rozsowac jakby mial w bicepsie 40cm :| nie wiem o co tu chodzi
Wersja do druku
a ja z innej strony. rozumiem ze maly chlopaczek z niego jest to na kiego groma sie tak prezy? rozumiem jakby byl duzy, szeroki w barkach itd to ok, ale tak sztucznie ramiona rozsowac jakby mial w bicepsie 40cm :| nie wiem o co tu chodzi
hmm...zadałeś ciężkie pytanie Seba. On zawsze miał swój własny, dosyć oryginalny styl bycia. Dba o swoją sylwetkę jak może i chce zdjęć w takim stylu,a ja dbam by jakoś to wyglądało. Przy czym muszę dodać,że Daniel jest bardzo wymagający i wszelkie niedociągnięcia,detale, istne pierdoły zawsze są przez niego zauważane i krytykowane.
Dodam w obronie Daniela,że nie jest żadnym dresem czy też innym ,,marginesowcem".Po ulicach nie chodzi machając rękoma i nie zaczepia każdego kto na niego spojrzy.Jest...normalny:P A niezauważenie butów...wyjątek potwierdza regułę?;)
,,, i jak tu być modeem?
Festyk ty nie broń chłopaka tylko przeproś go za niesfornych forumowiczów, powinni oceniać zdjęcia a nie zajmować się tym jak się nosi i wygląda Daniel to jego gust i jego sprawa, każdy niech stanie przed swoim lustrem - może nie pęknie
pozdrawiam
:*
jeszcze mam jedno pytanie, co chciales pokazac tym zdjeciem?
numer 20 z galerii Daniela?
a to zdjecie jest najlepsze ze wszystkich!
http://bydzia.net/festyk//11.03.2008...4135ps_rs.html