1
2
3
4
5
6
7
Wersja do druku
1
2
3
4
5
6
7
Parzyste bardzo mi leżą....1 jakaś ciemna taka...
Moim zdaniem żaba w tym zestawieniu najlepsza.
dzieki:)
mysle ze jutro cos wiekszego zlapie :)
Dużo Twoich zdjęć badzo mi się podoba. Jako początkujący nawet nie próbuję ich wartościować (niech najlepsi to robią). Jedyne co mnie zastanawia to to, że wiele zdjęć jest trochę za ciemnych. Z tego co widzę to nie tylko ja mam takie odczucia. Kubaman napisał z kolei, że niektóre ze zdjęć są nawet prześwietlone co każe mi podejrzewać, że problem ten może warto głośno wyartykuować (co czynię z pewną nieśmiałością).
Tło troszkę nieciekawe co psuje odbiór zdjęcia ale za to "model" pokazany dość atrakcyjnie :)
hmm to byly wczorajsze zdjecia i tlo bylo takie a nie inne , nie moglem innego dobrac , bo sytuacja na to nie pozwalala , jak by bylo inne tlo , to nie mialbym takiej perspektywy , no i tak w kolo macieju :)
dzisiejsze fotki ktore zrobilem sa juz bardziej dopracowane :) niebawem beda pokazane :)
pepeplaza nie zawsze wszystko super wychodzi :) dopracowac wszystko i modela to nie lada sztuka , tylko nieliczni to umieja zrobic , a ja sie jeszcze do nich nie zaliczam , ale caly czas sie staram :) moje slowo :)
W pierwszym szkoda tła... ale 2 to żyletka. Bardzo podoba mi się w nim GO i oczywiście światło. Możesz opisac jakie były warunki w momencie robienia tego zdjęcia (która godzina, leżałeś na ziemi? :))