dzieki wielkie :)
Wersja do druku
dzieki wielkie :)
witam.
ktoś wczoraj fotografował półmaraton poznański ?
Paweł
Tak mi się spodobał pomysł piątkowego wypadu na piwo ale niestety data nie przypasowała, nie spodziewałem się, że to tak szybko zorganizujecie.
Apropo, pięknie to wyszło bo jak trzeba zorganizować plener fotograficzny to organizacja potrafi trochę trwać, ale jak pada hasło "piwo" to wszyscy są w stanie zebrać się w jedną chwilę :)
Następnym razem obiecuje poprawę :wink:
Nie kokietuj. Dawaj! :)
A ja kurcze dopiero z trackingu kumpla dowiedziałem się, że półmaraton przebiegał z 50 metrów ode mnie :(
Fotografował tam, fotografował.
I jechał i kręcił! : http://vimeo.com/21897768
gdyby ktoś jeszcze nie wiedział,
to znów będzie okazja do pofocenia [-----] latających z karabinami po trawniku:
Dni Ułana 2011
http://www.epoznan.pl/kultura-wydarz...ow_Poznanskich
konkretnie: festyn na cytadeli, niedziela, 17. kwietnia, godz. 11-16
Wiedział, wiedział i zamierza znowu zrobić jakiś dobry filmor :P
Ale wie również, że prawdopodobnie ta rekonstrukcja już nie będzie z taką pompą jak poprzednia.
Coś się szykuje na weekend majowy ?? jakiś plenerek ??
wlasnie, piszcie z wyprzedzeniem:)
Kojarzy ktoś tę fabrykę mebli w Swarzędzu, co byliśmy tam ze 2 lata temu ? Da się tam jeszcze wejść ?
Jeżeli chodzi Ci o fabryke mebli koło lidla, a pewnie o nią chodzi to ostatnio jakaś kobieta przeganiała i groziła policją, ale coś tam wtedy z modelką zdążyłem ustrzelić
Nowy film, o rondzie Kaponiera :
http://canon-board.info/showthread.p...639#post963639
Skoro nic się nie szykuje to może ja nieśmiało spytam ... ktoś chętny na spacer po dębach w Rogalinie dziś od około 17 do zachodu słońca ??
Dzisiaj na 17 się nie wyrobię. Ale jeśli by się coś szykowało w trakcie weekendu majowego to chętnie dołączę.
Ja jadę na 100% Postaram się tam dojechać tak koło 17.30 . zależy jak szybko się przedrę przez poznań. Jedzie też kolega z Poznania i moze jeszcze jeden kumpel. Jakby co to walcie do mnie na kom. 503 17 00 40 Chetnie bym poznal kogos z forum .
Ja się do Rogalina wybieram we wtorkowy poranek, może ktoś ma ochotę dołączyć ? :)
Jaka godzina i transport? :)
planuję ok. 5.30. Ja dojeżdzam spoza miasta, ale mogę kogoś zabrać z pętli Starołęka.
Wstępnie chętnie bym się zabrał. :) Tylko statyw będę musiał skołować, bo nie mam ze sobą w Pzn. ;)
Ja jednak nie mam pewności, czy jutro pojadę. Dzisiaj rano w ogóle nie było ciekawej pogody do focenia, a jutro ma być podobnie.
Może i ja bym się przyłączył tylko dajcie znać czy wyjazd się odbędzie.
Doszła obsługa 600d. Tak nawiasem mówiąc, fajnie że Metz dba o użytkowników starszego sprzętu wypuszczając firmware.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pojęcia nie mam, czemu to tutaj się dodało. Pisałem w topicu o firmware do metza :/
Wczoraj wracajac do Poznania zachaczyłem o Posadowo , oto kilka zdjęć
1
2
3
4
5
hudant czy to Posadowo leży między Lwówkiem a Pniewami bo jest jeszcze jedno w wlkp. i jak wygląda z wejściem na teren? ktoś pilnuje trzeba czyjejś zgody na wstęp?
Mam prośbę: byłby w stanie mi ktoś pożyczyć dyfuzor (ten taki zwykły "kubek") do 430EX na środę? Właściwie noc środa-czwartek? Byłbym bardzo wdzięczny i stawiający piwo! :)
pewnie
napisz, gdzie podrzucić w środę
Znalazłem w innym źródle. :) Ale bardzo doceniam chęć pomocy! :)
Serce boli, ,że tak piękne miejsce pozostaje w takiej ruinie.
Robotnicy to żaden utrudniony dostęp flaszka albo ze dwie i zrobią se 2h przerwy :-D
Dostał ktoś może potwierdzenie wylosowania na warsztaty w Poznaniu 18.06 z Fotoszkoły Cyfrowe.pl? Bo z tego co pamiętam to parę osób się wybierało i jestem ciekaw z kim się spotkam, bo mi się poszczęściło. ;)
No to się spotkamy ;-)
Ja też się pojawię 18 czerwca, chyba że mi coś wypadnie ,)
również będę :)
Znajdzie się może jakaś uprzejma dusza, która mogłaby się podzielić szkiełkiem makro (C100/2.8, T90/2.8 lub podobne), dosłownie na pół dnia/dzień? Termin dowolny, ale im szybciej tym lepiej. Odwdzięczę się jakimś dobrym napojem. :D
Pseudo pierścienie cały czas leżą i czekają :p
tak wyszło że też będę w Palmiarni
ja również. chciałem też zawitać do wrocka, ale summa summarum nic z tego nie wyszło. wygryziemy tandeciarzy z żółtymi paskami ;]
I na drugi dzień warsztatów w Poznaniu też się załapałem... Warsztatowy weekend się zapowiada. :D
witam.
poszukuję namiarów na sporo obsiane pole z czerwonymi kwitnącymi makami w okolicy lub pod Poznaniem.
Sprawa dość pilna - z góry dziękuję za wszelkie informacje.
pozdrawiam
Paweł
52°21'50''N, 16°43'42''E
ee, maki są już passé :wink:
52°27'32.68''N, 16°57'27.95''E
czerwiec '2010: