Cóż mi pozostaje zrobić, oddać nie ma jak, tylko kadrów udanych szukać :) Na szerokości jest miód.
Wersja do druku
Cóż mi pozostaje zrobić, oddać nie ma jak, tylko kadrów udanych szukać :) Na szerokości jest miód.
Pewnie głupie pytanie, czy Canon koryguje wady swoich obiektywów czy wszystkie "spełniają normy założone przez producenta"? 8-) Mówię o mydle na 35.
Zrobiłem jak napisałeś. I nie wiem co powiedzieć. Pewnie wyszedłem na głupka, ale w tej chwili wydaje mi się, że jest lepiej. Źle działający AF, moja nieuwaga i nieumiejętność? Ciężko powiedzieć :?
Zostawiam zdjęcia, oceńcie to ze mną, w nazwie podana ogniskowa :arrow: Link do folderu Dropbox
Na zdjęciach poprzednich ze sztuką odzieży czy kocem na kanapie widać, że oparcie kanapy jest ostrzejsze przy 35 mm. A że GO powinna być podobna na obu zdjęciach, to by sugerowało, że jednak ostrość nie była ustawiona tak samo.
A który to aparat?
Aparat to 6D.
Akurat 35mm używałem głównie przy "portretach", w moim odczuciu faktura skóry była wyraźniejsza na krótszych ogniskowych niż na tej pechowej, przy takim samym wypełnieniu kadru, nie mogę jednak upublicznić tych zdjęć. :)
Wrzuciłem jeszcze trochę zielonego do folderu: link