Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Cytat:
Zamieszczone przez
wiktor2323
Pisz dalej, żebym sobie bardziej pluł w brodę, że tak długo zastanawiałem się nad tą aukcja.. :D
Trzeba będzie się chyba wykosztować na nówkę :)
Ja powkurzam jeszcze trochę. Kupiłem nowy za 450zł w święta 2011 ze sklepu TT :D
Również nie żałuję. Z perspektywy czasu 900zł za nówkę też bym nie żałował ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Goomis
Ja powkurzam jeszcze trochę. Kupiłem nowy za 450zł w święta 2011 ze sklepu TT :D
Również nie żałuję. Z perspektywy czasu 900zł za nówkę też bym nie żałował ;)
Pamiętam tą promocje;) Miałem wtedy kupować w sylwestra retro i powiedziałem sobie że w nowy rok też będzie promocja..niestety juz nie było:P
Ale ja już tak mam, że zamiast kupic i się cieszyc niską ceną to się zastanawiam...
Cytat:
Zamieszczone przez
Goomis
Kupiłem nowy za 450zł w święta 2011 ze sklepu TT/.../ Z perspektywy czasu 900zł za nówkę też bym nie żałował ;)
Obecnie wystarczy 799zł - twoje opinie skłaniają mnie do tego żeby jednak przyjrzeć mu się "w realu" :smile:
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
wiktor2323
Pamiętam tą promocje;) Miałem wtedy kupować w sylwestra retro i powiedziałem sobie że w nowy rok też będzie promocja..niestety juz nie było:P
Ale ja już tak mam, że zamiast kupic i się cieszyc niską ceną to się zastanawiam...
wiktor2323 jesteś antypromocyjnym recydywistą :mrgreen:
Mimo wszystko 800zł za plecak to całkiem sporo. Mimo że jest fajny ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunders
wiktor2323 jesteś antypromocyjnym recydywistą :mrgreen:
No cóż ktoś musi :D
Cytat:
Zamieszczone przez
piwo
Mimo wszystko 800zł za plecak to całkiem sporo. Mimo że jest fajny ;)
Zaiste, za dużo.
A może Think Tank Shape Shifter Camera Backpack 470 | eBay
Pewnie już się wielokrotnie przewijało, ale - pokrowce na pojedyncze obiektywy jakich firm są najbardziej godne polecenia?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
Pewnie już się wielokrotnie przewijało, ale - pokrowce na pojedyncze obiektywy jakich firm są najbardziej godne polecenia?
Zależy w jakich warunkach chcesz ich używać, i czy zależy Ci na funkcjonalności/szybkim dostępie do sprzętu, czy przede wszystkim jak najbardziej bezpiecznym transporcie sprzętu w takim pokrowcu.
Sprawdź newswear na początek.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
Używam lens case od lowepro, dla mnie są optymalne.
Cytat:
Zamieszczone przez
kosdkp
Używam lens case od lowepro, dla mnie są optymalne.
Też używam termosów;) Chyba najlepszy stosunek ceny do jakości. Jak dobrze rozlokujesz pojemniki to nawet da się bez zdejmowania jeździć w aucie ;)