Wydaje mi sie ze jakis tydzien temu :)Cytat:
Zamieszczone przez ep09gregory
No chyba ze szykuje sie cos nowego (poza zlotem w genewie ;) ) o czym nie wiem.
Wersja do druku
Wydaje mi sie ze jakis tydzien temu :)Cytat:
Zamieszczone przez ep09gregory
No chyba ze szykuje sie cos nowego (poza zlotem w genewie ;) ) o czym nie wiem.
hehe z tego wynika, że zapał jest i jakieś się kiedyś szykuje ale chyba nie jest bliżej określone w czasie... pewnie za jakiś czas.. bo po ostatnim trzeba odpocząć :DCytat:
Zamieszczone przez thorin
Z tym odpoczynkiem to bez przesady ;)
Aż taki ciężki ten zlocik nie był przecież
Raptem troszkę się poszwendaliśmy i parę piwek poszło
Co innego jakbyśmy gdzieś po górach łazili to wtedy o odpoczynku można by było pomyśleć :)
a ja mam osobiście cichą nadzieję że gdzieś między styczniem a lutym dałoby się zorganizować zlot w Krynicy Górskiej i trochę poszwędać się z aparatem po zaśnieżonych górach/ pojeździć na nartach (Ci którzy potrafią - ja nie potrafię:P). Wiadomo jak to jest w tym okresie w górach - cała infrastruktrua śmiga aż miło, różne ciekawe rzeczy się dzieją a góry tylko zapraszają do odwiedzenia i chodzenia po nich.
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
hmmmm noclegi w srodku sezonu w gorach ? :mrgreen: polecam lekture tego watku by zobrazowac jakie byly przejscia z noclegami w krakowie :)
Oj Thorin nie zniechęcaj :P
Problemy wyszły z niezrozumienia się, niedogadania i niezdecydowania a nie z braku noclegów ;)
Przecież jak już doszliśmy do porozumienia ze znalezieniem nie było aż tak źle.
Tomekj poszperał w necie i się wszystko znalazło :D
true, true Danish...
ale czy na jakims jeszcze zlocie, tak daleko od domu, mozemy oczekiwac reprezentacji z bialego, waszawy i elku ? :)
Przecież i tak wiadomo, że następny zlot w Białymstoku lub w Białowieży. :>
Słuchaj
Jak to się będzie działo na tak wielką skalę to zrobię wszystko (oczywiście w miarę moich możliwości ;)) żeby się stawić na zawołanie :D
Ale tak na przyszłość żeby już nie było "znudzenia" to może jakieś inne ciekawe miejsce na plenerek? :)
No powiedzmy że coś w tym stylu miałem na myśli... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski