Witam.To mój pierwszy post,od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350D.To moja pierwsza lustrzanka.Mam wiele zapału i trochę za mało talentu.Pozdrawiam.:wink:
Wersja do druku
Witam.To mój pierwszy post,od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350D.To moja pierwsza lustrzanka.Mam wiele zapału i trochę za mało talentu.Pozdrawiam.:wink:
Siewka!!!
Czuję się tu wyalienowany z rozentuzjazmowanego tłumu.
Canon AE-1 P, Canon 50mm f/1,4; Canon 135mm f/1,2; Canon 50mm f/3,5 Macro; Tokina 28-75mm f/2,8-4,3; pierścienie makro canon, lampa byle jaka.
Witam. Fotografią interesuję się od jakiegoś czasu, głównie astrofotografią. Canona będę posiadał za kilka dni, albo 350D lub 400D, a mam zamiar stosować go przede wszystkim do fotografii nocnego nieba :) W tej dziedzinie fotografii stawiałem już pierwsze kroki za pomocą refraktora 70/350mm oraz Olympusa C750UZ pozbawionego całkowicie obiektywu (gdy się spojrzy na aparat od przodu widać matrycę :mrgreen: ). Niestety dużym ograniczeniem dla mnie w tym aparacie jest podgląd wyłącznie na monitorze przez co bardzo ciężko ustawić ostrość. Z aparatu wyciągnąłem chyba wszystko co umiałem, dlatego teraz kolej na lustrzankę, wybór padł na Canona ponieważ pod względem szumów w przedziale cenowym 2000 - 2500 zł jest nie do przebicia :)
Oto 2 zdjęcia które kiedyś wykonałem:
witam:)
ciesze sie ze jest to forum - bo kopalnia wiedzy jak dla mnie laika :)
pozdrawiam wszystkich z Wrocławia i okolic :)
Witam wszystkich.
Skoro jest tu ten wątek, to się pod nim podpisuję:cool:
Forum przeglądam już od dłuższego czasu - głównie w poszukiwaniu w miarę wiarygodnych;-) opinii o sprzęcie.
Ale skutki (w postaci szkiełek) już są albo do mnie jadą... I chyba przez to, nadszedł czas cokolwiek się też wypowiedzieć:-)
Witajcie. Był tu kiedyś jeden taki agent pt. Il fuoco. Niestety nie miałem czasu przez ten rok siedzieć na forum - studiowanie za bardzo wciąga :/ .
Nie korzystam ze starego konta, gdyż maila na którego było ono założone już nie ma więc nie mam jak odzyskać hasła. Pozdrawiam
Witam :D jestem tu od wczoraj ale już mi się podoba i na pewno pozostanę tu na długo
Witam wszystkich...
Od jakiegos czasu bawie sie w fotografie... teorie znam, gorzej bylo z praktyka... (kasa i czas) teraz te problemy sie wzglednie rozwiazaly wiec mam nadzieje ze zaczne powoli sie wgryzac w temat i bede w stanie raz po raz rzucic jakies dobre foto do oceny