Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
z cyfrowe.pl i Euroagd, ze obiektyw jest dostępny
a w Cichy Store? Po wakacjach?
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Dostałem informację w zeszłym tygodniu z cyfrowe.pl i Euroagd, ze obiektyw jest dostępny. Przynajmniej w Gdańsku
A możesz sprawdzić w cyfrowych w GD ? - mi też powiedzieli że jest, ale jak chciałem zamówić to "koniec miesiąca" ;(
Ja chwilowo usunąłem z oferty, żeby nie pytano ;) Obstawiam, że do września niewiele się poprawi. Obym się mylił.
Ja kupiłem w dystrybucji niemieckiej przez poznańską firme i to o dwieście złotych taniej niż w polsce zamówiłem w czwartek a we wtorek był już do odebrania
pozdrawiam
Aż 200 zł taniej i aż 4 lata krótsza gwarancja. No ale przynajmniej masz szklo, bo dostępność u nas fatalna.
Cytat:
Zamieszczone przez
ryszard451
Ja kupiłem w dystrybucji niemieckiej przez poznańską firme i to o dwieście złotych taniej niż w polsce zamówiłem w czwartek a we wtorek był już do odebrania
pozdrawiam
no to nie daj Boże żeby Ci się jakaś kalibracja trafiła bo prawie 300 zł nie Twoje, chyba że ta poznańska firma załatwi Ci to u Niemców za free.
a Cichy to nie poznańska firma? :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Gall_Anonimowy
a Cichy to nie poznańska firma? :lol:
Właściwie już nie :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Właściwie już nie :P
no to zostają Kozacy z Bułgarskiej albo gnieźnieński specjalista od mocowania nikonowskiego w 150-600 :)
To oni też już mieli do Nikona? Nieźli artyści :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Aż 200 zł taniej i aż 4 lata krótsza gwarancja. No ale przynajmniej masz szklo, bo dostępność u nas fatalna.
Obiektyw został zarejestrowany na polskojęzycznych stronach Tamrona, gwarancja 5-letnia została potwierdzona. Tamron sprzedaje swoje obiektywy w UE i z gwarancją na UE nie ma znaczenia w jakim kraju go kupisz i nie ma znaczenia w jakim kraju go odasz do ewentualnej naprawy, ważne aby to był serwis Tamrona.