Niestety raty bardzo wysoko oprocentowane ;( Ale kontakt czy towar super!
Wersja do druku
Niestety raty bardzo wysoko oprocentowane ;( Ale kontakt czy towar super!
szybko, korzystnie, polecam;)
Ja również polecam :)
Towers - to człowiek Orkiestra!!! ma wszystko do fotografii co Nas interesuje , nabyłem parę rzeczy , aby się nie zepsuł .POLECAM.:-D
Trzecie zakupy u Towersa, tym razem dużo dużo większe niż poprzednie i jak zawsze wszystko bez zarzutów!
Polecam!
Pierwszy zakup u Towersa i od razu udany :shock: :lol:
Dzis i ja dolaczylem do grona zadowolonych z zakupow u Towersa. Kupilem Tamrona 10-24 i Canona 28mm - wszystko ladnie dziala, wszystko takie jak trzeba a nawet i na drobny rabat sie zalapalem ... nie wiem co bede chcial jeszcze kupic do foto w przyszlosci ale wiem ze kupie to u Towersa o ile bedzie posiadal "to" na stanie lub bedzie mogl to zalatwic.
Witam
Super sprzedawca - gorąco polecam. Kontakt telefoniczny bez problemowy. W piątek zrobiłem przelew - poniedziałek rano dostawa (bardzo solidnie zapakowana) była już w moich rękach. Kupowałem body 5D Mark II + 85 mm f/1.8 oraz dodatkowe baterie do tego body. Cena rewelacyjna - przy następnym zakupie nie szukam innego sprzedawcy.
Towers to bardzo niebezpieczny typ .... dla naszego portfela. Zakupy robi się tak łatwo i bezproblemowo, a ceny tak kuszące, że kasa sama wyskakuje. Wczoraj odebrałem szkiełko (trzecie w ostatnich miesiącach), a już myślę o kolejnym, choć linia kredytowa napięta. Czujcie się zatem ostrzeżeni :-)
5DII+24-105L, 35 1.4L, 85 1.8 + Kilka drobiazgow:D, Panie, Panowie - sklep jest, bylem, widzialem, rozmawialem. Sprzet odebralem osobiscie i niezałuje 600 przejechanych km. nastepne zamowienie juz przez kuriera. Polecam kazdemu niezdecydowanemu, przed tranzakcja kontakt super, na miejscu szybkosc obslugi i mila atmosfera! Towers pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze to nic powaznego z tym szpitalem.