Chciałem właśnie napisać, że brakuje nam tylko, żeby sobie obciął ucho, ale się wstrzymałem - widać niepotrzebnie ;)
Wersja do druku
VanMurderJakiś taki niepodobny Jesteś ;-)Cytat:
od jakiegoś czasu drukuje z powodzeniem (klientom się podoba) swoje portrety na płótnie
Efekt fajny!
Efekt raczej tandetny. Lepiej płótno zostawić dla pędzla artysty ;) A to, że sie klientom podoba nie znaczy wcale, że jest dobre. Swego czasu kasety z muzyką disco-polo sprzedawano w milionach egzemplarzy i też się podobało to tzw. zjawisko, bo muzyką to trudno nazwać. Takie jest moje zdanie.
A mógłbym Cię*prosić o zamieszczenie zdjęcia takiego obrazu - niedługo też będę drukował*i chciałbym zobaczyć, jak takie coś wygląda...
Zgadzam się z przedmówcą. Wyszło tandetnie. Kompletnie niepotrzebnie wygląda jak jakaś tania podróbka, najtańszy pędzel. Zdecydowanie bardziej wolę Twoje zdjęcia bez takich udziwnień. Wierzę, że to zdjęcie byłoby o wiele lepsze bez tego efektu. IMHO tutaj przerost formy nad treścią.
No, ale podpis mi się podoba:D
Pzdr!
A ja sobie myślę, że jak się z tak bardzo wysoka patrzy, to łatwo o zawrót głowy...
PS
A piszę tak być może przez sentyment, bo dobrych parę lat temu (10-15? - kiedy atramentówki nie były jeszcze powszechne i na tyle tanie, żeby móc przekonać się jak to wygląda na papierze), to był pierwszy "efekt" z PS czy PP, w który "od razu" się bawiliśmy po zeskanowaniu zdjęć (i też raczej z odbitek, a nie negatywów).
Dzięki panowie za szczerość! jak tak dzisiaj patrzę to faktycznie tandetą zalatuje będę musiał jeszcze popracować nad warsztatem ;) kto by pomyślał że wczoraj ręcznie malowałem to dzieło do północy przez kilka godzin ... w oryginale psd wyglada dużo lepiej musiałem coś spieprzyć podczas sklejania warst cały embos poszedł sie paść i wylazła za mocno faktura płótna :( anyway
zamieszczam zdjęcie oryginału na prośbę Adama :
601
Wersja oryginalna jest już spoko.Nawet mi się podoba,wygląda trochę ,,malowniczo".