Kosmetyka ONCE AGAIN??? :-D
Wersja do druku
Patrix to takie duze dziecko jeszcze dajmy mu sie wyszumieć ;-)
Wiesz co ja tam uważam, że jakby canon zawsze robił taką kosmetykę to to nie jest nic złego;). Poprawili bardzo wiele rzeczy na które ludzie narzekali dodali to czego brakowało (może po za uszczelkami) - jak dla mnie te zmiany były dokładnie takie jakich oczekiwałem - nie wspominając już o lepszej ostrości zdjęć:). Także nie ma co narzekać. Myślę że wróżby co będzie są o tyle trudne, że Canon ma w przyszłym roku podwójny jubileusz i będą chcieli zabłysnąć:).
PatriX, az tak dlugo zajmuje Ci dlubanie w photoshopie? Moze skonczysz juz to trollowanie z 40D? :>
Wystarczy przejzec jego wszystkie poprzednie posty na tym forum aby stwierdzić ze to trol nad trole ;) Ani jednego konstruktywnego posta...taki degenerat i nic pozatym,który dowartosciowuje sie przez pisanie bzdur o 40d =]
Mimo wszystko mam z niego ubaw po pachy..niech pisze :D
Dobra spoko ... Zamkinjmy ten temat ... Jak wyjdzie 40D to proszę wysyłać przeprosiny ... :P Pozdrawiam
Skończmy pisać na temat 40D ... Bo każdy sobie przez to tylko licznik nabija ... Proponuję przenieść ten temat gdzieś indziej albo pousówać wszystkie niepotrzebne posty na ten temat .... Nie tylko moje ale pozostałych użytkowników również...