-
Zigi owszem , ale i 10 jest juz za duzo :) a ten balagan nawet mi odpowiada , mowiac szczerze z calego jeziorka wybralem te miejsce na focenie i nawet aparatu nie skrecilem w innym kierunku , miala byc tam czapla , ale ze ta ges sie trafila ,hmmm dobre i to , bo czapla nie przybyla :(
Kuba , ostatnio jedne nawet oceniles , bylem anonimowy :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jeszcze wtedy gdy te zdjecie powstalo nie dbalem tak o perspektywe , ale wiem ze jeszcze duzo nizej moglem wtedy zrobic ta fotke
-
Z pozostałych dodanych 3 i 6 zdecydowanie najlepsze. Dokładnie w tej kolejności. Podoba mi się w obu przypadkach uchwycona poza ptaka, przy czym na 3 gęś wygląda niemal majestatycznie. Dla mnie świetne ujęcie.
Co do 5 - podoba mi się mniej ze względu na to iż właściwa gęś znajduje się dopiero na 3 planie, przy czym ptaki na pierwszym i na drugim chyba jednak odrobinę za bardzo ją przysłaniają.
-
zgadzam sie z Toba w 100% :)
jeszcze cos extra znalazlem
2 kilka stron do tylu chyba wczesniejszy moment, pisze cxhyba , bo nie patrzylem
3
po zrobieniu tego zdjecia w PS znalazlem nastepne z oczkiem ryby
wiem ze jest obwodka w kolo mewy , ale chcialem pokazac bardziej oko ( musze sie nauczyc pkt rozjasniac )
-
-
-
dzieki Kuba :)
focilem , ale nie spodziewalem sie ze tak wyjda , to sa malenstwa do 9 cm i b. szybkie , a ja w lapaniu w locie slaby jestem :(
-
mnie sie najbardziej widzi 1 - super tlo!
aha, chyba masz dosc mocno zasyfiona matryce ;)
-
aha, chyba masz dosc mocno zasyfiona matryce ;)[/QUOTE]
ty patrz na ptactwo , a nie na matryce :-D
-
slepowron
1
2
3
4
5
6
ciag dalszy nastapi